Mer info

Studio - med privat uteplats

Norrbackagatan 49 A – Vasastan

Boarea 35 kvm Rum 1 rok
Pris 3 300 000 kr / bud Avgift 3 055 kr / mån

Denna studiolägenhet har mycket generös takhöjd, stora glaspartier och noga utvalda material. Den har en uteplats på gården med dimbar belysning, där spaljé och växter ger insynsskydd. Sovalkoven är 2 m bred och ger plats för en king-size säng för 2 personer. En draperiskena i taket förbereder för avskärmning. Takhöjden på 3,2 m ger även möjlighet till att bygga ett loft ovan alkoven. Golvet utgörs av vacker enstavig borstad parkett. Badrummet är kaklat i en sober kulör med kontrasterande svarta detaljer, här finns golvvärme och är förberett för tvättmaskin. Garderober och köksskåp är extra höga för ökad förvaring. Bänk och vägg i kök är klädda i en mörk exklusiv kompositsten. I köket finns även ett vitrinskåp med inbyggd belysning, samt diskmaskin och vitvaror av premiumkvalitet. För ytterligare information kring bostadsrätten och dess uppskattade driftskostnader, se bofaktablad och ekonomisk plan.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister