Exklusiv arkitektritad villa

Nyproducerad villa i modern internationell stil om 227 kvm boa. Härlig plan trädgårdstomt på baksidan och på framsidan uppfart med carport. Huset får öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Sällskapsdelen har eldstad samt stora glaspartier mot altan och trädgård. Två stora balkonger samt sällskapsrum på övre plan. Fem till sex sovrum, två badrum varav det ena med bastu samt separat tvättstuga. Vacker fasadbeklädnad i lärkträ som blir vackrare med åren. Glaspartier från golv till tak skänker husets interiör ett fantastiskt ljus. Underbart läge, granne med Trångsundsskogens naturreservat och badrocksavstånd till Drevviken. Ett boende mitt i naturen och bara 15 min från stan. Planerad inflyttning i augusti-september 2015.

Adress Bäcklöparvägen 10 Område Trångsund
Boarea 227 kvm Rum 8 rok
Pris 7 500 000 kr / bud Tomtarea 1 062 kvm

Villan

Generellt för villan:

Tomtarea 1062 kvm.

Glaspartier från golv till tak.

Genomgående bred enstavs ekparkett.

Vitmålade väggar, tak och dörrar. Fönsterpartier i mörkgrått.

Genomgående vattenburen golvvärme. I badrum elgolvvärme???.

Kök och badrumsinredning samt garderober är arkitektritade från Studio Amadeusz.

 

Entréplan:

Hall med garderobsvägg för ytterkläder.

 

Härlig sällskapsdel med eldstad och fönsterpartier från golv till tak som öppnar upp mot altan och trädgård. Öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Vid arbetsbänken i köket ett panoramafönster med sjöglimt. Det arkitektritade köket har släta vita fronter med grepplist och bänkskivor i Carraramarmor. Induktionshäll, inbyggnadsugn, micro, helintegrerad diskmaskin, helintegrerat kylskåp och fryskåp. Samtliga vitvaror från Siemens. Stilren köksfläkt Laguna från Falmec.

 

Ett rymligt sovrum med garderobsvägg samt ett mindre gäst-/arbetsrum.

 

Badrummet får en exklusiv känsla med extra stort kakel och klinker, vitt kakel 600x600 och antracitgrått klinker 750x750.  Vägghängd wc, handfat på kommod med bänkskiva i Carraramarmor och dusch.

 

Separat tvättstuga. Tvättmaskin/torktumlare kombi från Electrolux, arbetsbänk med ho.

 

 

Övre plan:

Trappa med glasräcke leder upp till övre plan. Ljust och luftigt tv-/sällskapsrum med utgång till stor balkong med glasräcke om 16 kvm.

 

Fyra sovrum där alla får garderobsväggar. Två av sovrummen har utgång till stor balkong med glasräcke om 22 kvm och ett av sovrummen har möjlighet till walk in closet.

 

Stort elegant badrum med dubbelhandfat på kommod med bänkskiva i Carraramarmor, vägghängd wc och dusch. Bastu med väggpartier i glas samt väggar och lavar i asp. Den exklusiva känslan förstärks av de stora vita kakelplattorna 600x600 och antracitgråa klinkern 750x750.

Dela objekt

Driftkostnad

Värme
1 417 kr/mån
El
500 kr/mån
Vatten/Avlopp
333 kr/mån
Renhållning
137 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 387 kr/mån
Till toppen
Alla bilder