Mer info

Sjötomt med kvällssol på Fågelbro

Hästhagsuddsvägen 2 – Värmdö

Boarea 62 kvm Rum 3 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 7 220 kvm | 1 470 kvm

Välkommen till denna natursköna sjötomt om 7 220 kvm land och 1 470 kvm vatten. Med magisk kvällssol, egen brygga och endast 45 minuter från Stockholm City - en sann skärgårdsdröm. Huvudbyggnaden, en mycket charmig timmerstuga, daterad 1939, är högt belägen med trevlig altan och utsikt över fjärden. Tomten består till stor del av klippor och högvuxna träd i ett synnerligen fridfullt och skyddat läge. Garage finns i närheten av huset och vid vattnet en sjöbod med bastu. Härifrån kan man enkelt ta sig ut till Nämdöfjärden och skärgårdens öliv. Hästhagsuddsvägen ligger bara några minuter från Strömma och Fågelbro säteri. Här erbjuds både golfbana och trevliga restauranger. Ett sällsynt tillfälle att förvärva en storslagen sjötomt på eftertraktade Fågelbro.

Bilder

Beskrivning

Övriga byggnader

Parkering på grusbelagd vändplan.
Bastubyggnad i trä med förrum och förråd i närhet av strand och brygga.
Friggebod i trä med garagedörr uppförd 2003.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1939
Uppvärmning
Luftvärmepump från 2013 / Direktverkande elradiatorer
Fasad
Trä / Liggande stockpanel
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trästomme
Stomme
Trä
Grund
Krypgrund och källare
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
738 000 kr
Taxeringsvärde tomt
9 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
9 938 000 kr

Driftkostnad

Vatten/Avlopp
159 kr/mån
Samfällighet
170 kr/mån
Renhållning
92 kr/mån
Försäkring
189 kr/mån
Driftkostnader totalt
610 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister