Mer info

Arkitektritat sjöställe i Trosa skärgård

Nieboviken – Trosa skärgård

Boarea 142 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 8 442 kvm | 3 000 kvm

I en skyddad vik i Trosa skärgård finns detta fina sjöställe om 8 442 kvm land och 3 000 kvm vatten. På den ogenerade och södervända tomten finns en arkitektritad huvudbyggnad från 2001 med härlig havsutsikt och nere vid bryggan finns ett fint sjöviste med öppen spis, kök och utgång till stort altandäck. Intill finns sjöbod med bastu och gästrum samt brygga och badstrand längs den långa strandlinjen. Plan tomt med stor gräsmatta, fina planteringar och fruktträd. Välkommen till ett högklassigt sjöställe som kan nyttjas året runt, endast en timmes bilväg från Stockholm och med närhet till sommaridyllen Trosa. Här är det nära till ytterskärgårdens saltstänkta utflykter och vackra naturupplevelser.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Den arkitektritade villan byggdes 2001 och är signerad Klark Zenit arkitekter. Utformningen är modern med raka linjer, medan fasaden är traditionellt rödmålad – vilket resulterar i en design som vackert samspelar med skärgårdsmiljön. Innerdörrarna är av massiv furu, entréplanet har bland annat specialanpassade extra breda furutiljor, takhöjden är imponerande. Två eldstäder och stora fönsterpartier. Tibrokök i alträ, bänkskivor i körsbärsträ och marmor samt armaturer från Grohe. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys samt diskmaskin.

Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och har öppen spis samt delvis takhöjd upp till nock. Från både köket och vardagsrummet nås en altan, vilken sträcker sig runt den sydvästra gaveln. Allrummet är beläget en trappa upp och har gemytligt snedtak samt sikt ner mot vardagsrummet. Från allrummet nås en terrass med vy över den skyddade viken. Villan har fyra sovrum och två badrum.

Carport om ca 32 kvm. Sjöstuga: ca 45kvm, direktverkande el (ej VA). Sjöbod: Litet sovrum, bastu, förråd, och kem WC, isolerat ca 33kvm. Förråd: Trädgårdsredskap och vedbod ca 20 kvm. Pumphus: Hydrofor, arbetsbänk och verktyg ca 10 kvm.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Elpanna med vattenburen golvvärme
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
2 090 000 kr
Taxeringsvärde tomt
5 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 490 000 kr

Driftkostnad

Värme
1 417 kr/mån
El
1 500 kr/mån
Vatten/Avlopp
333 kr/mån
Samfällighet
75 kr/mån
Renhållning
83 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 408 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister