Mer info

Idyllisk sjötomt på Öbolandet

Svartviksudden 7B – Öbolandet/Trosa

Boarea | Biarea 70 kvm | 20 kvm Rum 5 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 5 467 kvm | 1 350 kvm

I rofylld natur på Öbolandet återfinns denna utsökta sjöfastighet överblickandes Trosa Skärgård. Huset om ca 100 kvm i 1,5 plan är väldisponerat och uppfört 1989 med följande totalrenovering 2010. Kök med ordentlig matplats ligger i vinkel mot ett rymligt, härligt vardagsrum med öppen spis och utgång till stor altan med underbar sjöutsikt.Vidare finns två sovrum samt badrum med inkorporerad tvättstuga. På övre plan finns ett sovrum och ett allrum/sovrum. Nere vid vattnet finner vi den nyanlagda bryggan med båtplats. Sjötomten består av 5.467 kvm land och 1.350 kvm vatten och är en klassisk skärgårdstomt med vackra klippor, tall, gran och björk. Utöver det finns även en barnvänlig, plan gräsmatta. Uthus och lekstuga. Välkommen till ett fantastiskt läge och en få förunnad skärgårdsidyll.

Bilder

Beskrivning

Allmänt

Hela fastigheten genomgick en omfattande totalrenovering 2010 där i princip allt utom timmerstommen byttes ut. Det vill säga att interiört finns nytt kök från Ikea med maskinell utrustning från Electrolux, omdragten el, nya ytskikt, nytt badrum med dusch, wc och tvättmaskin (kombi) från Mieleinteriört. Exterirört byttes tak, fasaden målades om, grund gjöts om och trädäck, brygga, gräsmatta, insynsplank och grusgångar uppdaterades. I dag står sig huset väldigt väl inför framtiden.

 

I trädgården bjuds även bod, lekstuga, flera altaner med fint solläge och den härliga bad- och båtbryggan. Läget och omgivningarna är i sig är fantastiska, ostört längst ute på den lugnaste delen av ön med direkt tillgång till vatten och underbar utsikt. Sol hela dagen. Samtidigt närhet till Trosa med trevliga restauranger och alla nödvändigheter, ca 3 km och max en timmes bilväg från Stockholm. Goda kommunikationer mellan Stockholm och Trosa med buss och även tåg med stopp i Vagnhärad.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1989
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
El-element och eldstad med värmeväxlare
Fönster
3-glas med isolerglas
Fasad
Timmer
Tak
Takpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Timmer
Grund
Gjuten betongplatta (ny 2010)
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
638 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 148 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 786 000 kr

Driftkostnad

El
200 kr/mån
Vatten/Avlopp
25 kr/mån
Samfällighet
83 kr/mån
Försäkring
180 kr/mån
Driftkostnader totalt
488 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister