Mer info

Sjötomt med vacker utsikt och stora möjligheter

Mariehillsvägen 11 – Norra Älgö

Boarea | Biarea 81 kvm | 70 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 2 124 kvm | 950 kvm

Välkommen till en vacker plats och en möjlighet att få förverkliga sitt drömboende. Fastigheten är unik och ligger för sig själv. Om sommaren bjuds det på vackra solnedgångar och ett härligt båtliv utanför på fjärden. Idag finns ett äldre hus från 1946 endast ca 10 meter från stranden och med en boarea om ca 80 kvm + källare. Det finns äldre sjöstugor och en bygga med segelbåtsdjup ute vid nock. Kommunalt VA finns draget till tomtgränsen och både anslutningsavgiften för VA och gatukostnadsersättning är betalt.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1946
Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Uppvärmning
Vattenburen/kombipanna el och ved
Fönster
2-glas
Fasad
Eternit
Tak
Tegel
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä och betong
Plåtarbete
Lackerad plåt/koppar
Grund
Källare
Vatten och avlopp
Kommunalt VA vid tomtgräns
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
562 000 kr
Taxeringsvärde tomt
9 600 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 162 000 kr

Driftkostnad

El
500 kr/mån
Sotning
21 kr/mån
Renhållning
183 kr/mån
Driftkostnader totalt
704 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister