Mer info

Tegeludden

Kanalvägen 4 – Muskö

Boarea | Biarea 110 kvm | 124 kvm Rum 5 rok
Pris Såld Tomtarea 3 370 kvm

På en egen avskild udde i med strålande sydvästläge i Bomhussundet på Muskö finns denna härliga fastighet. Här finns allt man kan önska av ett riktigt sommarställe. Här bor man utan grannar och insyn och här strålar solen från morgon till sen kväll. Huvudbyggnad om 110 kvm med högt läge och härlig utsikt. Nere vid sjön finns stort båthus med plats för stora båtar eller ännu större kräftskivor. Gäststuga med två sovrum. Två bryggor varav en med trampolin för härliga dopp efter bad i bastun intill. Välkommen till en riktig sommardröm 50 minuters bilväg från Stockholm city. Fint läge i skyddad vik men med Mysingen runt udden för saltstänkta båtutflykter till Utö eller kanske Huvudskär.

Bilder

Beskrivning

Byggnader

Huvudbyggnad från 1930 om 110 kvm med stora sällskapsrummen, kök med matplats och sovrum med åtta bäddar. Tillbyggt i omgångar sedan många år.

 

Båthus med el-liftar som lyfter 1,5 ton vardera. Båthuset har löstagbart golv så det används med fördel som förråd för alla utomhusmöbler mm under vintern - även med en rejäl båt hängades i liftarna.

 

Två garage - ett med betonggolv och ett med grus.

 

Gäststuga med två gästhytter, vedbod, förråd. Allt samlat i ett hus.

 

Bastu med el-aggregat, varmvattenberedare, dusch samt tvättmaskin-hörna. Ej vinterbonat dock.

 

"Grillen" – Inglasat uterum invid bryggan. Eldstad. Rinnande kallvatten, diskho. Spis och kylskåp. Plats för åtta personer.

 

Stor kaj, hängbrygga och badplats med trampolin.

 

ÖVRIGT

 

Pumphuset för den egna borrade brunnen. Vattensystemet är helt nytt sedan 2009, underhålls/kontrolleras varje år av VVS-firma. Avlopp nytt sedan 2013, septiktank 3 kbm finns sedan länge. Allt godkänt av Haninge kommun.

 

All grund-el, proppskåp på flera ställen med evighetsproppar och jordfelsbrytare, kablar från inkommande el-stolpe mm nytt sedan 2011. Larm & styrning via SMS.

 

Bryggorna och grinden nytt sedan 2011.

 

Badrummet i huset helkaklat, golvvärme mm nytt 2011.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1930
Uppvärmning
Direktverkande el
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Vatten och avlopp
Enskilt VA
Taxeringsvärde byggnad
1 010 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 222 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 232 000 kr

Driftkostnad

El
1 776 kr/mån
Vatten/Avlopp
117 kr/mån
Samfällighet
56 kr/mån
Renhållning
118 kr/mån
Försäkring
646 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 713 kr/mån

Dokument

Dokument

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister