Mer info

Grosshandlarvilla på strandtomt

Sundsvägen 10 – Ljusterö

Boarea 310 kvm Rum 10 rok
Pris Såld Tomtarea 3 585 kvm

En timmes bilresa från Stockholm city, i den gamla byn Gärdsvik på Ljusterö, finns denna välbevarade pärla på strandtomt. Den gamla grosshandlarvillan har varsamt renoverats genom åren och bevarar många tidstypiska snickarglädjesdetaljer från byggnadsåret 1887 men behöver idag lite omvårdnad för att återfå sin forna glans. Fastigheten har varit samma familjs ägo sedan 1960-talet och det har nu blivit dags för en ny familj att ta vid. På tomten finns flera trevliga komplementbyggnader;”Åstugan” som har eget kök, ett stort magasin med gott om förvaringsutrymmen och nere vid sjön finns två småstugor och ett sjöviste. Brygga med segelbåtsdjup samt långgrund strand. Vacker gammal trädgård med flertalet äppelträd, pioner, kaprifoler, schersmin, en mäktig ek och annan svensk flora som hör ett gammalt klassiskt sommarnöje som detta till. Rakt österut väntar utflyktsmål som Kallskär och Ängskär i utskärgården. Välkommen till denna fagra sommaridyll som är lika vacker året runt.

Bilder

Beskrivning

BYGGNADER

Huvudbyggnad 220 kvm

Åstugan 90 kvm

Tvättstugan 10 kvm

Sjöstugan 10 kvm

Lekstugan 10 kvm

Magasinet 100 kvm

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1887
Uppvärmning
Direktverkande el
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Vatten och avlopp
Grävd brunn / Trekammarbrunn
Taxeringsvärde byggnad
1 041 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 861 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 902 000 kr

Dokument

Dokument

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister