Mer info

Villa Solvik på Lisö

Södra Bromsätra 16 – Lisö

Boarea | Biarea 125 kvm | 25 kvm Rum 5 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 34 890 kvm | 80 910 kvm

Unik i sitt slag bjuds stor sjötomt på Lisö med synnerligen vackert och avskilt läge. Fastigheten omfattar totalt 115.800 kvm med vattenareal om 80.910 kvm och landareal om 34.890 kvm, inklusive närbelägna ön Skötskär. Här finns brygga på stenkista, utbyggd badbrygga mot klipporna i sydväst och bedårande utsikt över Svärdsfjärden. Dessutom finns bastu och båthus byggt 2017, med inredd övervåning innehållande gästrum. Huvudbyggnaden omfattar ca 125 kvm. Vardagsrum med öppen spis och inmurad tavla av Olle Hjortzberg, sällskapsdel med kök i öppen planlösning och utgång till stor nyanlagd träaltan med glasräcken för fri utsikt mot vattnet. Master bedroom och två sovrum med platsbyggda våningssängar med vardera 4 sovplatser. Dessutom finns duschrum och källare med pannrum och förråd. Gästhus om ca 60 kvm, snickarbod och garagebyggnad därtill. Allt detta med 45 minuters bilresa från Slussen. Välkommen till fridfulla Lisö.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1944
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
2-3 glas
Fasad
Trä
Tak
Takpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Runt skorsten
Grund
Källargrund på berg
Vatten och avlopp
Brunn/Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp. 3-kammarbrunn med infiltration, tömning sker f.n. 1 gång/år.
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber. Telenor
Taxeringsvärde byggnad
2 195 000 kr
Taxeringsvärde tomt
6 600 000 kr
Taxeringsvärde totalt
8 795 000 kr

Driftkostnad

Vatten/Avlopp
167 kr/mån
Sotning
83 kr/mån
Försäkring
625 kr/mån
Övrigt
192 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 067 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister