Mer info

Arkitektritat på Lisö

Norra vägen 20 – Lisö

Boarea | Biarea 70 kvm | 11 kvm Rum 3 rok
Pris Såld Tomtarea 6 451 kvm

På vackra Lisö, ca en timme söder om Stockholm, återfinns ett arkitektritat hus på tomt om hela 6.451 kvm där en stor del är uppvuxen äng och en del är kuperad med skog och berg. Huset om ca 70 kvm BOA är synnerligen yteffektivt och kommer från Sommarnöjen i modell Tidlös Sommar, exteriör i svart tjärfärg samt svart plåttak och interiör i oljad björkplywood mot massivt furugolv från DalaFloda. Stor altan i sydväst med pergola och mycket växtlighet utgör en vacker övergång mellan ute och inne. Under åren har det planterats bl a syrén, trädpion, vinbär, fläder, gillenia, doftschersmin, klätterros, klematis mm för att ytterligare förädla tomten. Fastigheten ligger 400 m från havet där det finns en barnvänlig sandstrand och en trevlig bastustuga i västerläge. Samfälligheten har flera bad- och båtbryggor med möjlighet till båtplats. Sammantaget sann livskvalitet på idylliska Lisö.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Sommarnöjens modell Tidlös Sommar har 78 kvm byggyta (huvudhuset), ca 70 kvm boyta + loft, och det kom på plats januari 2018.

Huset rymmer ett stort, ljust allrum med kamin från danska Termatech och plats för soffgrupp. I allrummet finns även ett stilrent svart kök med bänkskiva i kompositsten, en stor matplats och platsbyggt skrivbord samt gott om förvaring. Det finns ett rymligt sovrum med dubbelsäng med en generös platsbyggd förvaring och ett sovrum med plats för två enkelsängar. Även i detta rum finns platsbyggda hyllor och lådförvaring. Samt extra sovplatser på loftet. Det helkaklade badrummet är lyxigt stort med klinker och kakel från Bricmate. I hallen är det förberett för tvättpelare. Interiören är klädd i oljad björkplywood och på golvet ligger massivt furugolv från DalaFloda. Stor altan i sydväst läge med pergola och mycket växtlighet. Altan, trappor och pergola byggdes 2020.

Till huset hör en friggebod med både ett isolerat gästrum med familjesäng och ett kallförråd, uppfört 2020. Långt gångna planer om att bygga ett attefallshus där startbesked är beviljat 2022. 

Egen borrad brunn med hydropress och syreaktivator. Sluten tank för svartvatten och infiltrationsbädd för gråvatten 2017.

Indraget fiber 2022.

Samfälligheten har flera bad- och båtbryggor med möjlighet till båtplats. Fotbollsplan och boulebana finns i området. Padelbana i nära anslutning till området öppnar till sommaren. Årligen arrangerar samfälligheten midsommarfirande med efterföljande golfcup på Körunda Golfklubb. För den som är intresserad av jakt, finns det jaktlag i området. Området är även lämplig för cykling, ridning och på vintertid långfärdsskidor. Därutöver medföljer i köp del i den gemensamma bastun vid vattnet. Området är skyddat ev egna bommar, instruktioner lämnas ut efter anmälan till visning.

Välkommen till ett ypperligt boende på idylliska Lisö.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Fritidshus
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
luftvärmepump Mitsubishi
Fönster
3-glas
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Stomme
Trä och stål
Grund
Plintad grund
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
1 332 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 098 000 kr
Taxeringsvärde totalt
2 430 000 kr

Driftkostnad

El
358 kr/mån
Samfällighet
417 kr/mån
Försäkring
167 kr/mån
Övrigt
299 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 241 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister