Mer info

Öviken – egen udde och vik vid Östernäs

Östernäsvägen 102 – Ingarö

Boarea | Biarea 222 kvm | 143 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 31 110 kvm

Längst ut på Ingarö med bilväg, i höjd med Franska Stenarna, och med Nämndöfjärden och den egna ”Lilla Torskkobben” i blickfånget, återfinns ett skärgårdsställe som aldrig skådats på fastighetsmarknaden. På många sätt en av de bästa fastigheterna i Stockholms skärgård.  Fastigheten, som är drygt tre hektar, rymmer egen sandstrand, naturlig och skyddad hamn med klart och fint vatten, stenkistsbrygga med segelbåtsdjup, fint sjöviste med den rätta känslan, skog, klippor, plana gräsytor, kvällssol och mycket annat. Stort boningshus från 1918 om 222 kvm med högt och fritt läge. Fastigheten har ett mycket skyddat och privat läge och är delvis granne med en obebyggd större skogsfastighet. Välkommen till Öviken – en unik sjöfastighet med den där riktiga skärgårdskänslan, milsvid utsikt och sol från morgon till kväll.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Med ett högt och fritt läge står ett charmigt boningshus ursprungligen från 1907 om totalt 222 kvm. Från husets fönster och stora stensatta altan erbjuds milsvid utsikt söderut över Nämndöfjärden samt sol från morgon till kväll.

 

På tomten finns även garage med gästrum om 51 kvm, ”pumphus” 21 kvm, bod 9 kvm, förrådsbyggnad 22 kvm, lekstuga/gästhus 12 kvm och sjöviste om 28 kvm.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1918 (Tillbyggnad 1941)
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Vattenburen, Luft-/vattenvärmepump
Energiprestanda
166 kWh/Kvm och år
Fönster
Tvåglasfönster
Fasad
Träpanel
Tak
Tegelpannor och plåt
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Torpargrund
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
1 512 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 000 000 kr
Taxeringsvärde totalt
8 512 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 500 kr/mån
El
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 000 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister