Mer info

Magiska solnedgångar och stora möjligheter

Hässelviksvägen 13 – Hässelmara

Boarea 89 kvm Rum 3 rok
Pris Såld Tomtarea 9 175 kvm

Med vidsträckt utsikt ligger fastigheten helt utan insyn och bjuder på sol hela dagen och fantastiska solnedgångar. Det här är ett sällsynt objekt med stora möjligheter. Vid stranden finns en rejäl brygganläggning för både båtar och solbad. Idag är huvudbyggnaden vinterbonad och inredd med modernt kök, badrum, två sovrum samt vardagsrum med öppen spis. Utöver finns det två gästhus för sommarbruk. Det finns en borrad brunn med god kvalité för dricksvatten. Avloppet är eget och behöver en renovering. Fastighetens storlek medger möjlighet till avstyckning till två tomter för den som önskar och vill man finns det god potential att bygga sitt eget drömhus. Vill man i stället behålla denna plats orörd är huset idag en välfungerande sommarbostad. Hässelmara ligger dolt från stora vägen och är ett mycket fint område intill Fågelbrolandet.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1947
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Direktverkande el och luftvärmepump
Fönster
2-glas
Fasad
Trä
Tak
Takpapp
Bjälklag
Trä
Stomme
Timmer i sämre skick
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Murad
Vatten och avlopp
Borrad brunn med elslinga/ Enskilt avlopp i renoveringsbehov
Taxeringsvärde byggnad
1 215 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 982 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 197 000 kr

Driftkostnad

Värme
1 417 kr/mån
Samfällighet
125 kr/mån
Renhållning
183 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 725 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister