Mer info

Lantlig idyll på norra Gotland

Bunge Sandviksvägen 20 – Gotland

Boarea 77 kvm Rum 5 rok
Pris Såld Tomtarea 875 kvm

Välkommen till detta fina hus om 77 kvm med havsutsikt, byggt 2016. Huset ligger i rogivande Lammhagen tre km från Fårösund på norra Gotland. Lammhagen ligger nära havet med Bungevikens långgrunda, barnvänliga sandstrand bara ca 200m från huset. Huvudhuset har fyra rum och kök. Attefalls huset har ett sovrum och ett allrum. I Lammhagen finns 37 fritidstomter och här bor och trivs både lite äldre såväl som yngre familjer, med barn som snabbt blir kompisar. En stor del av Lammhagen utgörs av gemensam ängs- och alvarsmark där det sommartid betar gotlandslamm. Underbart fritidsboende på solsäkra norra Gotland med rikt fågelliv, härlig natur och närhet till havet.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Marbodal kök med Siemens vitvaror i öppen plan med matplats och vardagsrumsdel och tak i nock. Ljust och stora fönster med utsikt mot havet. Tre fina sovrum med tak i nock, master om ca 12 kvm och två mindre om ca 6 kvm vardera. Klinkers med golvvärme i hela huset. Helkaklat badrum och separat helkaklad wc. Stor platsbyggd förvaring, med skjutdörrar, i hallen. Möjlighet att styra frånluftvärmepumpen från NIBE med app.

Solig uteplats med gjutna altaner, ca 50 + 16 kvm. Attefalls hus, isolerat för att nyttjas året om, om 25 kvm med sovdel med 4 sängplatser + rum med glasade skjutdörrar, braskamin och härlig kvällssol.

Friggebod om ca 15 kvm med förråd och avdelad verkstad.

Flexibelt tillträde.

Område

Broungs Lammhage ligger 5,5 mil norr om Visby och 3 km från Fårösunds samhälle med alla dess bekvämligheter. Här finns en stor ICA-butik (super market), bank, byggvaruhandel, hamn, hotell, utlämningsställe för apotek och systembolag, färjeförbindelse till Fårö, buss 20 till Visby (och Fårö),restauranger och mycket mer.

Inom gångavstånd finns också spännande restaurang & hotell Fårösunds Fästning samt exotiska Bungenäs kalkbrott  med hotell & restauranger och sommartid omtyckta utställningar och populära artistuppträdanden. Tvärsöver Bungeviken (Sandviken) ligger Furillen, en ö med bilförbindelse. Det är ca 1,5 mil bilvägen till Furillen, men det går kanske snabbare med den egna båten! Och för den golfintresserade ligger Slite golfbana endast tre mil bort.

https://lammhagen.se/index.php

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Frånlufts-värmepump. Värmepump från Nibe (F370) med inbyggd varmvattenberedare.
Fasad
Putsat stenhus
Tak
Tegel
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
1 203 000 kr
Taxeringsvärde tomt
453 000 kr
Taxeringsvärde totalt
1 656 000 kr

Driftkostnad

El
1 076 kr/mån
Vatten/Avlopp
250 kr/mån
Samfällighet
58 kr/mån
Renhållning
108 kr/mån
Försäkring
246 kr/mån
Övrigt
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 039 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister