Mer info

Nybyggt hus i gotländsk stil

Bunge Sandviksvägen 16 – Gotland

Boarea   Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea 926 kvm

Nära Bungevikens långgrunda sandstrand vid Bungenäs på norra Gotland ligger detta nybyggda stenhus om 100 kvm. Huset har tre sovrum, två badrum, kök och allrum i öppen planlösning. Öppet i nock, ljusa färger och fina material. Braskamin från Contura skapar trivsel och värme i höstmörkret. Kommunalt VA. Huset säljs nyckelfärdigt med alla anslutningsavgifter betalda. Köksbänkar i betong, helkaklade badrum. Stort härligt trädäck i söderläge om ca 120 kvm. Ca 200 meter till sandstranden. För mer info om Lammhagen, där huset ligger, se vår hemsida www.lammhagen.se eller ring Fredrik Lindahl 070-834 54 09. Ring gärna Fredrik Lindahl för visning, han bor nära och kan visa med kort varsel.

Bilder

Beskrivning

Område

Klicka på länken till Lammhagens hemsida som beskriver tomtområdet och vilka tomter som är till salu. http://www.lammhagen.se/index.php

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Uppvärmning
Golvvärme med luft/vattenvärmepump från CTC
Vatten och avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas.
Taxeringsvärde tomt
244 000 kr
Taxeringsvärde totalt
244 000 kr

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister