Mer info

Sjötomt med kvällssol och båthus

Löglaviksvägen 17 – Bergshamra

Boarea | Biarea 180 kvm | 200 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 2 950 kvm | 7 889 kvm

Mitt i Roslagen på en sydvästvänd sjötomt finns detta underbara sjöställe med eget vattenområde. Huvudbyggnaden är uppförd i mitten av 1700-talet och har av nuvarande ägare renoverats till ett utomordentligt skick. Fastigheten fungerar idag som ett sommarnöje men är fullt bebolig även vintertid. På tomten finns ett oinrett gästhus, garage, vedbod, två sjöbodar varav en med bastu och på den gedigna bryggan står ett nybyggt båthus. Välkommen till detta svårslagna sjöställe med det rätta läget i Roslagen.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Fritidshus
Byggnadsår
1759
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Direktverkande el
Fönster
2-glas
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Bjälklag
Trä
Stomme
Timrad
Grund
Torpargrund
Vatten och avlopp
Egen borrad brunn, trekammarbrunn med infiltration
Taxeringsvärde byggnad
967 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 852 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 819 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 292 kr/mån
Vatten/Avlopp
92 kr/mån
Sotning
50 kr/mån
Renhållning
163 kr/mån
Övrigt
39 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 635 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister