Mer info

Högt belägen familjevilla

Hersby, Lidingö

Boarea | Biarea 380 kvm | 113 kvm Rum 10 rok
Pris Pris på förfrågan

Högt uppe på höjden tronar denna väl omhändertagna slottslika familjevilla signerad Jacob J:son Gate. Inbäddad i ett stämningsfullt landskap. Placerad i samklang med naturen. Nationalromantisk arkitektur med putsad fasad delvis kombinerad med liggande träpanel. Utmejslade burspråk, spröjsade fönster och brant sluttande pyramidtak med svagt utsvängd takfot. Interiört möts man av en klassisk planlösning med vackra sällskapsrum och tidstypiska detaljer såsom öppen spis, kolonner och pardörrar. Luftig salong och matsal i anslutning till kök och terrass på entréplan. Terrass med fin stenläggning och skyddad pool. Privat ombonad sovrumsavdelning en trappa upp. Samtliga sovrum med gott om diskret platsbyggd förvaring. Vindsplanet är inrett till en exklusiv våning med synliga takbjälkar och eget badrum. Spännande tornrum med milsvid utsikt över Lidingö. Den stora insynsskyddade trädgården är ett smycke i sig. Här möts man av vackra planteringar i ypperligt söderläge. En parkliknande miljö som inbjuder till såväl avkoppling som socialt umgänge. Orangeri, gym, vinkällare och bastu i källarplanet. Outnyttjad byggrätt samt möjlighet till grindstuga om 30 kvm. Det lantliga och skyddade läget på en av de högsta höjderna i Hersby kan inte bli bättre med omedelbar närhet till natur, utmärkta kommunikationer och välrenommerade förskolor och skolor på gångavstånd. Varmt välkomna att kontakta oss för bokad visning.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister