Mer info

Spektakulär villa med havsutsikt

Örnnäste på Älgö

Boarea | Biarea 162 kvm | 195 kvm Rum 7 rok
Pris Pris på förfrågan

Eagle House är en spektakulär och unik arkitektonisk byggnad som samspelar med den vackra naturen, har högt läge, ligger i sydväst med ljuvlig kvällssol och fri havsutsikt. En levande utsikt helt utan insyn och med materialval av högsta standard. Villan kommer att uppföras under 2024 och är ritad av arkitekt Love Liljekvist. Grå betongväggar harmoniseras med klippan på yttersidorna och en varm träfasad i mitten, vilket skapar en unik kontrast. Dess två innergårdar, en med grönska och en med infinitypool och stor terrass, dubbla öppna spisar på terrassen, fungerar som övergångszoner mellan interiör och exteriör, vilket ger en känsla av samhörighet med naturen. Elegant vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning samt utgång till den vackra poolen med panoramautsikt utöver Baggensfjärden. Stora glaspartier som ger ett fint ljus och en vacker balans mellan inne och ute. Exklusivt inredd spaavdelning med kalksten från Alevik med utgång till kallbad, gym samt bastu klädd i asp. Master bedroom svit med anslutande badrum och dressingroom med platsbyggda garderober. Ytterligare ett bra sovrum med platsbyggda garderober. Möjlighet upp till totalt sex sovrum, varav fyra sovrum i huvudbyggnaden samt två möjliga sovrum i komplementsbyggnaden. Komplementsbyggnad om totalt ca 60 kvm som med fördel kan användas för en au-pair eller generationsboende, med sovrum/kontor och badrum, med möjlighet finns att installera ett kök. Båtplats precis nedanför för en 6 m lång båt tillhör fastigheten. En exceptionell möjlighet att skapa ett helt unikt boende med ett fritt och lugnt läge mitt i en av Stockholms vackraste skärgårdsmiljöer.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister