Mer info

Klassisk Charm, Modern Livsstil

Falsterbo

Boarea 220 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

Detta charmiga hem om 220 kvm med sina rötter från 1700 talet har varsamt renoverats genom åren och erbjuder en unik mix av traditionell karaktär och modern komfort. Det mysiga köket är en plats där familj och vänner kan samlas och njuta av god mat och gott sällskap. Den väl tilltagna matplatsen omringas av fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en underbar utsikt över trädgården. Det stora och öppna vardagsrummet är hjärtat av hemmet, med imponerande fönsterpartier och en fantastisk öppen spis som skapar en inbjudande atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. På övervåningen finner du en fridfull sovavdelning med tre charmiga sovrum och två badrum. Varje rum är omsorgsfullt inrett för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö där du kan få en god natts sömn. Trädgården är en grönskande oas där du kan njuta av naturens skönhet och stillheten i omgivningen. I trädgården finns även en gäststuga med eget badrum, perfekt för besökande vänner eller som en privat reträtt för avkoppling och vila. Med sitt fantastiska läge bara ett stenkast från stranden och nära till alla bekvämligheter är detta huset en dröm för den som vill ha det bästa av både stadsliv och strandliv. Med sitt fantastiska läge bara ett stenkast från stranden och några av landets finaste golfbanor samt nära till alla bekvämligheter är detta huset en dröm för den som vill ha det bästa av både stadsliv och strandliv. Falsterbo är mer än bara en strand- och golfdestination, det är ett samhälle med allt från välutrustade mataffärer till mysiga caféer och restauranger, där livet vid havet möter bekvämlighet och njutning i en naturskön miljö. Dess närhet till förskolor, skolor och inte minst städer som Malmö, Köpenhamn och Kastrup gör det enkelt att leva det goda livet.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister