Mer info

Invid Lundagård

Centrala Lund

Boarea | Biarea 461 kvm | 30 kvm Rum 14 rok
Pris Pris på förfrågan

Välkommen till en unik fastighet mitt i hjärtat av Lund - en sällsynt pärla som erbjuder det bästa av både stadsliv och avskildhet. Detta townhouse, som sträcker sig över generösa 460 kvadratmeter samt 30 kvm biarea och 846 kvm tomt, är idag uppdelat i två separata lägenheter och erbjuder en särskild möjlighet till flexibelt leverne. Den första lägenheten, 'gathuset', har generösa sällskapsytor som inkluderar sex sällskapsrum, kök, fyra sovrum, bastu samt tre badrum fördelat över två plan. Kakelugn samt öppen spis. Genom ett spektakulärt galleri med utsikt över gården nås den andra lägenheten, 'gårdshuset', som erbjuder en privat oas mitt i staden. De stora panoramafönstren släpper in vackert ljus och ger en fantastisk vy över den stora innergården. Två sovrum, stort badrum, stora sociala utrymmen samt tvättrum och förråd. På baksidan finner man trädgården med stort gräsparti som erbjuder utrymme för odling, lek och sociala sammankomster. Parkering för två bilar på uppfarten. Centralt beläget med allt man behöver inom räckhåll - butiker, restauranger, parker och kulturella sevärdheter. En perfekt balans mellan stadslivets puls och lugnet i en privat bostad.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister