Mer info

Pål Rossvilla med pool

Tyresö Strand - till salu underhand

Boarea | Biarea 350 kvm | 61 kvm Rum 10 rok
Pris Pris på förfrågan

Ett stenkast från Erstaviken i Tyresö ligger denna fantastiska villa uppförd 2009. Med stramt rundade linjer möts form, funktion och harmoni i detta hus. Mycket påkostat interiört och allt är i toppskick. Smakfulla och högkvalitativa materialval framhäver husets rymliga och exklusiva känsla. Takhöjden är magnifik och de stora fönsterpartierna skänker huset ett fint ljus och en härlig utsikt. Disponerat på totalt 411 kvm och tre plan. Källarplan med entré, gym, badrum, arbetsrum och garage. Mellanplan med två sällskapsrum, kök och matsal, sovrum, tvättrum och badrum med bastu. Övre plan med fyra sovrum och två badrum. Tomten med ogenerat varierande topografi har utnyttjas maximalt och erbjuder en mycket hög livskvalitet i form av generöst däck med plats för möbelgrupper och liggstolar, pool, poolhus samt orangeri som tornar över fastigheten.  Välkommen till ett verkligt drömboende som erbjuder ett bekvämt livsstilsboende med ett underbart läge nära havet, endast 30 minuter från stan.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister