Internationell klass i Grevgatsbacken

Område Östermalm

Adress Grevgatan 14

Antal rum 4

Boarea 152 m2

Avgift 3 675 SEK / Mån

SÅLD

Beskrivning

I ett alldeles speciellt hörn av Stockholm, där Grevgatan möter Riddargatan, återfinns ett fantastiskt hem med sagolik atmosfär. Sekelskiftesvåningens 152 kvm är nyrenoverade i Koncept Stockholms regi med oklanderlig känsla för färg och material. Välkommen till något utöver det vanliga i eftertraktade Grevgatsbacken med dess härliga närhet till stad och natur.

Fakta

Förening BRF Lindormen 28

Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet

Våningsplan 1

Hiss Finns

Lägenhetsnummer 13 / 1101

Antal sovrum 2-3

Energiprestanda 100

Byggnadsår 1883

Uppvärmningstyp Fjärrvärme

TV, Internet Comhem

Ekonomi

Andel i förening 6.33000

Ingår i avgift Värme, Vatten

Våningen

Välkomnande hall i mörkt blå skala välkomnar och erbjuder såväl avhängning som sittplats. I anslutning bjuds wc med inbyggd lösning för tvättpelare och förvaring. Materialvalen består av en härlig mix med golv i kolmårdsmarmor mot grafiskt kaklade väggar och väl valda inredningsdetaljer.
 
I rakt söderläge med flödande ljus återfinns mot Riddargatan tre magnifika rum i fil. De nyttjas idag som vardagsrum, matsal och rofyllt master bedroom. Rummen karaktäriseras av generös volym, fantastisk färgsättning, stjärnparkett och vackra dubbeldörrar. I sovrummet finns även en fungerande kakelugn.
 
En serveringsgång i våningens mitt knyter samman hemmets funktioner och erbjuder samtidigt förvaring, bl a i form av stor klädkammare. Härifrån nås även badrum med dusch i samma härliga utförande som wc.
 
Mot lummig innergård bjuds ytterligare sovrum med kakelugn. Även kök ligger mot gården. Detta rymmer ordentlig matplats och just köket är ritat av arkitekt Jacob Zeilon. Komplett utrustning och lekfulla materialval i form av luckor i ljus pastell mot röd kalksten. Möjlighet finns att förnya bygglov för byggnation av balkong från kök.

Föreningen

Brf Lindormen 28 är en äkta förening med 17 lägenheter och 3 lokaler.
 
Inga stora renoveringar planerade, se årsredovisning för mer info om utförda renoveringar.
 
Kabel-tv och bredband från ComHem.
 
Källarförråd finns.

Ansvarig mäklare

Johan Derelöv

johan@wrede.se

072-166 10 20

Kontaktperson

Harald Ericsson

harald@wrede.se

072-166 10 30

Wrede Fastighetsmäkleri
Jungfrugatan 27
114 44 Stockholm

Till toppen