Mer info

Modern design, pool och sjöutsikt

Kristinavägen 52 – Saltsjö-Duvnäs

Boarea 241 kvm Rum 7 rok
Pris 21 000 000 kr / bud Tomtarea 886 kvm

Denna stilrena villa ritad av Willa Nordic uppfördes 2014 och är disponerad på 241 kvadratmeter och två plan. Tomten har utsikt över Skurusundet och är inramad av vackra planteringar och träd. Pool med stort trädäck för socialt umgänge inne och ute. Stora glaspartier släpper in vackert ljus från alla håll och framhäver vackra vinklar. Nedre plan har stort vardagsrum med öppen spis och kök i öppen planlösning samt matsalsdel med direkt utgång till uteplatsen åt flera håll. Minimalistiskt kök från Poggenpohl med släta vita skåp och arbetsbänkar i svart sten. Köksö med plats för barstolar, maskinell utrustning från Miele. Groventré och praktiskt tvättrum. Utöver detta finns tv-rum alternativt gästrum, duschrum med toalett samt klädkammare. Golv på nedre plan i mörkbetsad ek. Övre plan har sällskapsrum samt tre sovrum varav alla har klädkammare och ett har badrum med dusch en-suite och ett sovrum har balkong. Ytterligare ett stort badrum med dubbla handfat, bubbelbadkar och direkt utgång till balkong. Absolut närhet till havet och ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Uppfart med plats för 2-3 bilar. 20 minuter till Slussen.

Bilder

Beskrivning

Övriga byggnader

Förråd samt poolrum/teknikrum. 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2014 (Willa Nordic)
Uppvärmning
Bergvärme 2014. Genomgående golvvärme.
Energiprestanda
65 kWh/Kvm och år
Fönster
Schüco
Fasad
Cederträ och vit puts
Tak
Papp
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Plåt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk FTX
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
5 800 000 kr
Taxeringsvärde tomt
6 600 000 kr
Taxeringsvärde totalt
12 400 000 kr

Driftkostnad

El
2 829 kr/mån
Vatten/Avlopp
602 kr/mån
Försäkring
833 kr/mån
Driftskostnader totalt
4 265 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister