Mer info

Nybyggd villa på the New Golden Mile

Villa Star – Marbella- The New Golden Mile

Boarea 352 kvm Rum 6 rok
Pris 2 650 000 Euro / bud Tomtarea 1 082 kvm

Välkomna till denna trevliga fastighet vackert belägen i El Paraiso på Marbellas New Golden Mile. Denna nybyggda villa i bästa västerläge byggd 2022 ligger på en lugn och lummig gata precis invid El Paraiso Golfklubb. Villan kommer med 5 stycken sovrum samt 6 badrum. 352 kvm byggyta, en generös terrass om 95 kvm samt en stor tomt om 1082 kvm. Genomgående golvvärme. Garage för två bilar. Bostadsområdet ligger knappt 10 minuter med bil till stranden och ett rikligt utbud av restauranger, internationella skolor, shopping samt flertalet trevliga golfbanor. Malagas flygplats nås på drygt 45 minuter. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Renhållning
17 Euro/mån
Övrigt
183 Euro/mån
Driftskostnader totalt
200 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister