Mer info

Första strandlinjen- Marbella

Första strandlinjen Marbella – Marbella- East

Boarea 712 kvm Rum 5 rok
Pris 4 950 000 Euro / bud Tomtarea 500 kvm

Välkomna till detta unika projekt "Black Pearl" om 4 stycken nybyggda villor på första strandlinjen i Marbella ritat av den välrenommerade arkitektbyrån Gonzalez & Jacobson. Villorna har en totalyta om 712 kvm fördelade på 4 sovrum med tillhörande badrum. Öppen planlösning med väl tilltagna fönsterpartier från golv till tak. Modernt kök med generösa ytor från Nolte. Samtliga vitvaror från Gaggenau. Privat pool. Direkt utgång till stranden och medelhavet. Gated complex. Observera att bilderna är exempelbilder från projektet. Storlek och pris kan variera beroende på utförande. Projektet säljer bra, nu finns endast 1 villa kvar till försäljning. Välkomna att boka en privat visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister