Mer info

Tierra Viva- Lamborghini villas

Benahavis – Marbella- Benahavis

Boarea 680 kvm Rum 6 rok
Pris 3 700 000 Euro / bud Tomtarea 1 005 kvm

Välkomna till detta nya projekt om 53 lyxvillor vacker beläget i Benahavis, i samarbete och med inspiration från Automobili Lamborghini. Ca 15 minuters bilfärd till Marbellas stränder och oändliga utbud av golfbanor, restauranger samt internationella skolor av högsta klass. Samtliga villor (4-6 sovrum) kommer med ett härligt ljusinsläpp med fönster från golv till tak, en generös vinkällare, komplett gym, biorum samt privat pool. Övriga önskemål går att tillgodose fortlöpande under projektets gång. Villornas storlek varierar mellan ca 680- 1450 kvm med tillhörande tomt om ca 1005- 2900 kvm. Bilderna på projektet är exempelbilder. Priserna kan därför variera beroende på storlek, utförande samt tillval. 24 timmars bevakning. Projektet förväntas vara färdigställt 2026. Välkomna att boka en privat presentation av detta unika projekt!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister