Mer info

Penthouse till salu i Med One- El Higueron

El Higueron – El Higueron- Marbella

Boarea 109 kvm Rum 4 rok
Pris 1 250 000 Euro / bud Tomtarea  

Modern våning om 109 kvm i bästa solläge med en unik terrass om 46 kvm med strålande havsutsikt. El Higueron ligger strategiskt mycket bra med ca 15 minuters bilfärd till Malagas flygplats samt drygt 20 minuter till Marbella. Inom gångavstånd finns hotell Hilton, en Michelinkrog, matvarubutik, gym, Spa samt padel och tennisbanor färdigställda och på plats. Gångavstånd till havet. Mycket bra faciliteter för dem som önskar att jobba på distans. Goda uthyrningsmöjligheter för de som önskar. 2 garageplatser samt förråd ingår i priset. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna trevliga våning. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2019

Driftkostnad

Samfällighet
350 Euro/mån
Driftskostnader totalt
350 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister