Uthyrning

Wrede har sedan starten 1989 erbjudit uthyrning av våningar och villor i och runt Stockholm. Uthyrningen är i andra hand på längre tid till främst företag och ambassader men även till privatpersoner. Vi hyr  även ut lantligt belägna hus som permanent- eller fritidsboende.

Vi har en lång erfarenhet av uthyrning och ett stort kontaktnät. I samarbete med ett antal relocationbolag hittar vi de bästa lösningarna för våra uppdragsgivare. Utöver visningar, kontraktsskrivningar, in- och utflyttbesiktningar kan vi även (i samarbete med Housely) erbjuda hjälp med skötsel, hustillsyn och andra tjänster för hus och lägenheter.

Kontakta gärna oss för att diskutera uthyrning av din fastighet eller för att få information om våra underhandsobjekt.

Våningar

Brahegatan Östermalm

I hjärtat av Östermalm, nära Humlegården och Stureplan, ligger denna nyrenoverade våning. 2 rum och kök om 43 kvm. Uthyres möblerad under längre tid.

Strindbergsgatan Östermalm

Underbar nyrenoverad 2:a om 44 kvm. Balkong och vardagsrumsfönster med utsikt mot Erik Dahlbergsgatan. Uthyres möblerad.

Köpmansgatan Gamla stan

Ljus och fräsch 3:a om 57 kvm belägen vid Stortorget i Gamla stan. Utsikt mot fin innergård. Uthyres möblerad från 1 september till 31 december 2020.

Villor

Kroksjön Värmdö

Vackert belägen vid en sjö ligger denna moderna villa om 181 kvm. Huset erbjuder 4 sovrum, kök i öppen planlösning, 2 vardagsrum och 2 badrum. Uthyres möblerat från september 2020 till maj 2021.

Centralt Nyköping

Vacker villa byggd 1915 belägen i centrala Nyköping. Villan om 475 kvm disponerar 10 rum och kök. Uthyres från augusti 2020 i 1 år.

Vikingavägen Djursholm

Villa med hög standard om 145 kvm i två plan. Entréplanet erbjuder stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, badrum. På övre plan ligger 3 sovrum, stort badrum, tv-rum och hall. Huset är nybyggt och färdigställdes 2019. Uthyres omöblerad från 1 oktober 2020.

Korttidsuthyrning under sommaren