Uthyrning

Wrede har sedan starten 1989 erbjudit uthyrning av våningar och villor i och runt Stockholm. Uthyrningen är i andra hand på längre tid till främst företag och ambassader men även till privatpersoner. Vi hyr  även ut lantligt belägna hus som permanent- eller fritidsboende.

Vi har en lång erfarenhet av uthyrning och ett stort kontaktnät. I samarbete med ett antal relocationbolag hittar vi de bästa lösningarna för våra uppdragsgivare. Utöver visningar, kontraktsskrivningar, in- och utflyttbesiktningar kan vi även (i samarbete med Housely) erbjuda hjälp med skötsel, hustillsyn och andra tjänster för hus och lägenheter.

Kontakta gärna oss för att diskutera uthyrning av din fastighet eller för att få information om våra underhandsobjekt.

Södermanland

Sjönära 1600-talsflygel Södermanland

I vacker herrgårdsmiljö finner ni denna 1600-talsflygel, belägen i Södermanland 14 mil ifrån centrala Sthlm.
Avgränsad privat tomt på ca 250 kvm i söderläge. Möjlighet till bad, båtplats och fiske i närbelägen sjö.
Sjöutsikt från rummen i norr. Stor hall, stor sal (vardagsrum), matsal, 4 sovrum, 1 badrum 2 duschrum, 1 gästtoalett, kök. Boytan är ca 225 kvm, Biyta ca 50 kvm.
Långtidsuthyrning.

Stäringe Säteri Södermanland

Det vackra orangeriet har en totalyta om ca 130 kvm och har många tidstypiska originalattribut, såväl exteriört som interiört och därutöver en ypperlig disposition. Stort vardagsrum med kök, tre sovrum och två badrum. Ostörd trädgård i söderläge med utsikt över Månsjön. Uthyres omöblerat, 12 mil från Stockholm.