Mer info

Villa Björkhyddan i Täby

Karlsholmsvägen 17 – Täby

Boarea | Biarea 255 kvm | 50 kvm Rum 8 rok
Pris 21 750 000 kr /bud Tomtarea | Vattenarea 1 570 kvm | 25 kvm
Budgivning pågår

I Täby återfinns denna generösa sjötomt om 1.570 kvm + 25 kvm vatten med synnerligen trivsamt läge mot Rönningesjön. Tillhör fastigheten gör brygga, garage, ateljé, inredd sjöbod (totalrenoverad 2018/19) samt huvudbyggnad anno 1910 (totalrenoverat 2019-2020). Vackra Villa Björkhyddan består av två våningar samt källare. Socialt orienterat entréplan med ståtliga salonger och platsbyggt kök samt privat sfär med tre sovrum en trappa upp, genomgående smakfullt renoverat med en uppsjö av välbevarade originaldetaljer. Välkommen till ett ypperligt boende i natursköna omgivningar med närhet till utmärkta kommunikationer i form av Roslagsbanan. Sammantaget ett sagolikt sekelskifteshem med alla attribut man kan önska av ett drömboende invid Rönningesjön och dess natursköna omgivningar.

Bilder

Beskrivning

Renoveringar

Totalrenovering av stora huset 2019/2020

Totalrenovering av sjöstuga 2018/2019

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1910 (Renoveringsår 2019/2020)
Byggnadstyp
1,5 planshus med källare
Uppvärmning
Bergvärme
Energiprestanda
109 kWh/Kvm och år
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Källar och torpargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
4 710 000 kr
Taxeringsvärde tomt
8 600 000 kr
Taxeringsvärde totalt
13 310 000 kr

Driftkostnad

El
2 833 kr/mån
Vatten/Avlopp
375 kr/mån
Renhållning
250 kr/mån
Driftskostnader totalt
3 458 kr/mån

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister