Mer info

Hyresfastighet vid domkyrkan i Strängnäs

Sturegatan 8B – Strängnäs

Boarea | Biarea 602 kvm | 204 kvm Rum  
Pris 15 900 000 kr / bud Tomtarea 1 636 kvm

I den allra charmigaste delen av Strängnäs vid Domkyrkan och Månssons trädgård finns hyresfastigheten Kungsträdgården 45. Fastigheten består av tre hus från 1800-talet med totalt 5 hyreslägenheter och två garageplatser i ett fristående hus. Den inhägnade tomten utgörs av en grusad innergård med flera parkeringsplatser, uteplatser vid varje hus och bostad samt gräsmattor och vackra planteringar. Huvudbyggnaden 8c består av tre lägenheter varav den största är på 303 + 204 kvm har mängder av bevarade detaljer och öppna spisar men också ett modernt och nyrenoverat formspråk i kök och badrum. Ytterligare två våningar på ca 62 kvm respektive ca 100 kvm. Den röda trävillan 8A, utgör en bostad i två plan på totalt 137 kvm. Här är köket alldeles nytt och det finns en altan. 8B utgör en lägenhet på 98 kvm i två plan. Välkommen till ett fantastiskt livsstilsboende med både utvecklingspotential och hyresintäkter.

Bilder

Beskrivning

Respektive hus har ett eget besiktningsutlåtande, uppmätning samt energideklaration samt planritningar. Se under dokument.

Tre bostäder, varav två är de största, är tomställda vid en överlåtelse. Prata med mäklaren för mer information av fastigheten. Planritningar, besiktningsprotokoll mm

BOYTOR för RESPEKTIVE LÄGENHET

8A 

133kvm boarea 4 kvm biarea – en lägenhet

 

8B 

98kvm i två plan. (det grå huset) – en lägenhet

 

8C

Lgh 1101 303kvm boarea + 204 kvm biarea

Lgh 1001 nb 57 kvm boarea + 5kvm biarea

Lgh 1002 nb 80 kvm boarea + 12 kvm biarea

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Kommersiell fastighet
Byggnadsår
1830, 1800
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme och direktverkande el
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om., Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp, Kommunalt avlopp.
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
4 110 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 972 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 082 000 kr

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister