Charmig villa med egen båtplats och utsikt över Skurusundet

Invid Skurusundet, med egen båtplats, ligger denna charmiga villa om totalt 109 kvm fördelat på 5 rok varav tre sovrum samt badrum och gäst-wc. Stilrent kök invid matsal och vardagsrum i öppen planlösning med utsikt ner mot Skurusundet. Stor terrass med Swimspa och gäststuga samt en rymlig takterrass. Naturskönt beläget på lugn återvändsgata. Huset är stilfullt och varsamt renoverat med kamin, vinkällare samt stora glaspartier från golv till tak. Ett livsstilsboende med närhet till både stad och skärgård via pendelbåt, bil eller kommunalt.

Adress Kungsborgsbacken 6 Område Skurusundet
Boarea | Biarea 93 kvm | 16 kvm Rum 5 rok
Pris 13 950 000 kr / bud Tomtarea 612 kvm

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning
Intresseanmälan

Beskrivning

Fantastiskt charmig villa från 1920 beläget i sluttning ner mot Skurusundet där tillgång till egen båtplats finns. Huset har varsamt renoverats och byggts ut med en terrass på framsidan samt en sovrumsdel med ytterligare en terrass på taket. Den nedre terrassen går längs med hela huset, med nedsänkt swimspa, fram till den vinterbonade gäststugan. Där leder trappa upp till den magnifika takterrassen med framdraget vatten och el för ett utekök. Takterrassen rymmer matbord för 10 personer. Entré med plats för avhängning samt gäst-wc. Platsbyggt stilrent kök med vita släta luckor och bänkskiva i svart granit. Sällskapsdelen är uppdelad i en matsal och vardagsrum med panorama utsikt ner mot Skurusundet.  Vid vardagsrummet ligger vinkällaren med snickeribyggd inredning anpassad efter den naturliga klippväggen. Genomgående vitmålade trägolv och spröjsade fönster från golv till tak ut mot den generösa terrassen. På entréplan finns även det helkaklade badrummet med både dusch och badkar samt eldriven golvvärme tvättmaskin/torktumlare i kombination. En trappa upp finns de tre insynsskyddade sovrummen med fri utsikt. Insynsskyddat Master bedroom med egen utgång till trädgården. Genomgående furugolv. Kombinerade natur och terrasserad trädgårdstomt med odlingslådor samt redskapsbod. 3-fas laddstolpe för elbil. Hänsyn skall tas att åretruntuppvärmd swimspa (37 grader) samt laddning av två elbilar ingår i energideklarationens kWh/kvm och år.

OMRÅDE
Nedanför Kungsborgsbacken kan ni med Nackalinjen ta båt direkt in till Nybroplan på morgonen och hem på på kvällen, ett härligt sätt att ta sig till jobbet. Fem minuter bort går bussen till Slussen som tar ca 15 min. Vid busshållsplatsen ligger Utskogens förskola och en bit bort Borgvallaskolan (ÅK F- 3). Skuru Skola har ÅK F-9. I området finns även tillgång till sport och motionsanläggningar samt löparspår med utegym i Nyckelvikens naturreservat. Under senaste tiden har Nacka kommun anlagt ett promenadstråk längs med vattnet i området.

 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 135 000 kr
Mark, totalt värde: 3 452 000 kr ().
Summavärde: 5 587 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1920
Värdeår: 1953

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1920
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Energiprestanda
402 kWh/Kvm och år
Fasad
Trä
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
2 135 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 452 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 587 000 kr

Driftkostnad

El
3 310 kr/mån
Vatten/Avlopp
1 373 kr/mån
Sotning
17 kr/mån
Försäkring
660 kr/mån
Driftskostnader totalt
5 360 kr/mån
Till toppen
Alla bilder