Mer info

Fri utsikt över Mälaren med tillhörande båtplats

Herrhagsvägen 22 – Sigtuna - Sjudargården

Boarea | Biarea 170 kvm | 47 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 981 kvm

Välkommen till Herrhagsvägen 22. Mycket välskött villa med fri utsikt över Mälaren från i stort sett alla rum, uteplatser och terrass. Tomten med sin rektangulära form innehar sol från tidig morgon till sen kväll och knappt hundra meter nedanför finns båtplatsen som tillhör villan. Villan är fördelat på två plan varav det nedre planet är socialt utformat med stora sällskapsytor, kök från Puustelli, vardsgsrum och matsal innehar öppen spis i gjutjärn samt flertalet uteplatser. Här finns också tvättstuga, en härligt designad bastu samt badrum. Övervåningen är villans privata del med 3-5 sovrum, ett sällskapsrum med öppen spis, balkong med utsikt över Mälaren samt ett nyrenoverat badrum. På övervåningen finns också en fullt utrustad nyrenoverad uthyrningslägenhet med egen ingång. Till villan hör ett dubbelgarage samt carport. Fyra uppskattade vattenutkast med sjövatten. Bra uppställningsplats för släp eller vattenskooter samt en större isolerad förrådslänga om 20 kvm. Varmt välkommen på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1974
Byggnadstyp
Enfamiljshus
Fönster
3-glas
Fasad
Kalksandsten/Trä
Tak
Plåt
Stomme
Betong/trä
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
3 062 000
Taxeringsvärde tomt
2 308 000
Taxeringsvärde totalt
5 370 000

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister