Mer info

Stilren & välplanerad villa på Munkholmen

Myntvägen 14 – Sigtuna - Munkholmen

Boarea | Biarea 196 kvm | 11 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 1 032 kvm

Välkommen till denna stilrena villa på Munkholmen i Sigtuna, byggd 2017. Villan har försetts med ett modernt och stilrent kök, utrustat med de senaste tekniken och smälter samman med en generös matsalsdel med öppen spis. Vardagsrum med sneda tak och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Ett rum med glasdörrar som kan disponeras som bibliotek, lekrum, sovrum eller större kontor. Här finns också ett badrum med dusch. På övervåningen finns ett vardagsrum, tre sovrum varav ett med en rymlig walk-in closet och fransk balkong. Här finns också ett stort elegant badrum med både dusch och badkar. Huset är utrustad med tvättstuga som rymmer både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Runt huset finns tre stora trädäckade altaner med sol från morgon till kväll samt en välskött gräsmatta. Garage finns utanför huset med gott om plats för en bil samt förvaring. Uppfart med plats för flertalet bilar. Varmt välkommen på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2016
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
4 240 000
Taxeringsvärde tomt
1 737 000
Taxeringsvärde totalt
5 977 000

Dokument

Dokument

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister