Mer info

Exklusivt och väldesignat på sjötomt

Duvnäs udde 27 – Saltsjö-Duvnäs

Boarea | Biarea 214 kvm | 115 kvm Rum 9 rok
Pris Såld Tomtarea 1 360 kvm

På sydvästvänd sjötomt, om 1 360 kvm samt ej arealredovisat vatt enområde, på den soliga Duvnäsudden står detta väldesignade och moderna hus som ursprungligen uppfördes 1967. Fastigheten har nyligen genomgått en mycket påkostad totalrenovering efter ritningar av den uppburne arkitekten Johannes Norlander. Huset står på en avskild tomt med sol från morgon till kväll. Framför huset finns en pool och nere vid vattnet finns brygga med stort soldäck och plats för flera båtar, här finns dessutom ett sjöviste med pentry. Välkommen till en av Duvnäs Uddes riktiga pärlor.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Husets entréplan rymmer modernt och centralt placerat kök med gott om platsbyggd förvaring, påkostad maskinell utrsutning och bänkskivor i Corian, stor matsal och vardagsrum med öppen spis. Från dessa sällskapsutrymmen strålar solen in genom de magnifika fönstren som vetter ut mot vattnet. Här finns även tre sovrum och två badrum.

 

En trappa ned finns vardagsrum, gästrum, sovrum, tvättstuga med tvättnedkast från ovanvåningen, flera förråd och garage för två bilar. Dessutom finns ett underbart badrum med bastu, dubbla duschar, badkar och relaxavdelning.

 

Lättskött och insynsskyddad tomt med prydliga planteringar. Gjuten pool om 4x8 meter. Stort soldäck med platsbyggd sittgrupp, vackra planteringar och fin belysningsarmatur i original från 60-talet.

 

Härlig brygga nere vid vattnet med plats för flera båtar. Vid bryggan står en sjöbod med pentry.

 

På promenadavstånd finns Nackas trevligaste sommarrestaurang, Koloni, och den gulliga seglarskolan Måsungen.

 

Utmärkta kommunikationer med buss eller tåg som tar dig in till stan på tio minuter.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1968
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
Treglas
Fasad
Sibirisk lärk
Tak
Derbigum
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
5 400 000 kr
Taxeringsvärde tomt
12 000 000 kr
Taxeringsvärde totalt
17 400 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 083 kr/mån
El
833 kr/mån
Vatten/Avlopp
500 kr/mån
Renhållning
250 kr/mån
Försäkring
833 kr/mån
Driftskostnader totalt
4 500 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister