Mer info

Ljus och välplanerad familjevilla med utbyggnadsmöjlighet

Sandbrovägen 19 – Roslags Näsby / Lahäll

Boarea | Biarea 118 kvm | 63 kvm Rum 6 rok
Pris 12 000 000 kr / bud Tomtarea 1 685 kvm

I lummiga kvarter i Täby återfinns denna ljusa och välplanerade funkisvilla om totalt 181 kvm. Vacker och härlig trädgårdstomt om 1 685 kvm med två altaner i både trä och natursten som tillsammans fångar upp dagens alla soltimmar. Interiört bjuds luftiga sällskapsytor, sobra kulörer samt rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i alla väderstreck. Entréplan med angränsande vardagsrum, matsal och kök i väl valda material och färgtoner. Smakfullt kök från Ballingslöv med vacker bänkskiva i massiv oljad valnöt samt vitvaror från Siemens, Gaggenau och LG. Rymlig och välkomnande hall med vackert ljust brädgolv samt gäst-wc. Övre plan består av tre välplanerade sovrum med plats för såväl dubbelsäng som förvaring. Gemensamt helkaklat badrum utrustat med wc, dusch och dubbla handfat med kommod. Källarplan utrustat med gillestuga, tvättstuga samt gott om förvaring. Villan är högt belägen och tomten består av såväl naturliga trädgårdsinslag som välskött gräsmatta med vackra planteringar bestående av bland annat äppelträd. Stor outnyttjad byggrätt. Lugnt område med närhet till ett flertal skolor och daghem, kommunikationer, matbutiker samt shopping och service via Täby Centrum. Tidigare har det funnits bygglov för utökad byggyta med 113 kvm inkl garage.

Bilder

Beskrivning

Taxeringsvärde

Skatteverket har tagit fram ett förslag om nytt taxeringsvärde om 8 053 000 kronor.

Byggnadsvärde: 2 653 000 kronor

Markvärde: 5 400 000 kronor

Areal: 1 684 kvm

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1937
Uppvärmning
Luft-vatten värmepump
Fönster
Kopplade tvåglasfönster
Fasad
Vit puts
Tak
Papp
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Källargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag (S)
Tv- internetutbud
Tele2 (Fiber)
Taxeringsvärde byggnad
1 916 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 040 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 956 000 kr

Driftkostnad

Värme
1 666 kr/mån
El
417 kr/mån
Vatten/Avlopp
298 kr/mån
Renhållning
459 kr/mån
Försäkring
759 kr/mån
Driftskostnader totalt
3 599 kr/mån

Planritning

Välkommen på visning

Visning onsdag, 13 december 2023, kl 13:00–13:30
Vänligen ring för bokning!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister