Mer info

Exceptionell villa i La Cerquilla

Villa La Cerquilla – Marbella- Nueva Andalucia

Boarea 1 033 kvm Rum 8 rok
Pris 13 500 000 Euro / bud Tomtarea 2 342 kvm

Med ett av Marbellas mest exklusiva lägen i La Cerquilla återfinns denna fantastiska villa med fri utsikt över Los Naranjos Golfbana. Villan har en total byggyta om 1033 kvm med stor tillhörande tomt om 2342 kvm. Villan bjuder på genomgående exklusiva materialval, generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Egen hemmabio, välutrustat gym samt uppvärmd pool och jacuzzi, denna exceptionella villa i bästa läge lämpar sig för den som söker något utöver det vanliga i Marbella. Varmt välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister