Mer info

Rymlig familjevilla med havsutsikt

Villa Auriga – Marbella- Nueva Andalucia

Boarea 397 kvm Rum 6 rok
Pris 2 995 000 Euro / bud Tomtarea 931 kvm

Välkomna till denna rymliga villa om 397 kvm byggyta i tre plan med strålande havsutsikt i golfdalen Nueva Andalucia. Rymlig takterrass om 90 kvm med utsikt över golf, berg och hav. På nedre plan finner vi biorum, gym, bastu samt en "games area" för både barn och vuxna. Beläget i ett lugnt område med närhet till golfbanor, matvarubutiker samt trevliga restauranger. Internationella skolor och strandpromenaden nås på ca 10 minuters bilfärd. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister