Mer info

Klassiskt boende i La Zagaleta

La Zagaleta-Villa Magnolio – Marbella-La Zagaleta

Boarea 1 390 kvm Rum 6 rok
Pris 5 100 000 Euro / bud Tomtarea 4 975 kvm

Välkomna till "Villa Magnolio", en klassisk villa i La Zagaleta med en byggyta på 1390 kvm med en stor insynsskyddad tomt om 4975 kvm. Stora sociala ytor utomhus som lämpar sig väl för trevliga tillställningar utomhus året om. Stor uppvärmd utomhuspool omgiven av tropiska växter. Fantastisk utsikt över berg och natur. Stort, välutrustat kök i öppen planlösning. Hemmabio, vinkällare samt "games room". Välutrustat gym med spa och bastu. Separat gästlägenhet. Installerat larm med kamera. Bemannad bevakning 24/7. Fastigheten är belägen i La Zagaleta, ett av Europas mest exklusiva gated communities. Välkomna att boka en privat visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna trivsamma villa!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Samfällighet
700 Euro/mån
Renhållning
2 Euro/mån
Övrigt
693 Euro/mån
Driftskostnader totalt
1 395 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister