Mer info

Exklusiva townhouses- Elviria Beach

Townhouses- Elviria Beach – Marbella- Elviria

Boarea 135 kvm Rum 4 rok
Pris 702 000 Euro / bud Tomtarea  

Uppförande av 52 stycken townhouses på strandsidan av Elviria. Fastigheterna byggs i öppen planlösning med smakfulla materialval i skandinavisk stil endast drygt 300 meter från havet. Genomgående golvvärme. Samtliga bostäder kommer med en stor uteplats samt en mindre tillhörande trädgård. Föreningens medlemmar har tillgång till flertalet pooler samt gym och Coworking utrymmen. 2 parkeringsplatser samt förråd ingår i priset. I närområdet finns trevliga restauranger, en välsorterad matvarubutik, apotek samt Santa Maria Golfklubb. Bilderna är exempelbilder, bostäderna säljs i olika utföranden och storlekar så priset kan därför variera. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta projekt som väntas vara färdigställt 2025. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister