Mer info

Klassisk familjevilla- El Madroñal

El Madronal – Marbella- El Madronal

Boarea 625 kvm Rum 8 rok
Pris 3 495 000 Euro / bud Tomtarea 3 317 kvm

Klassisk villa i El Madroñal om 625 kvm med 3317 kvm tomt. Med 7 sovrum och 6 badrum lämpar sig denna villa väl för den stora familjen. Lugnt läge med utsikt över berget La Concha och vacker natur. Endast ett par minuters bilresa till flertalet trevliga restauranger. Villan är belägen i El Madronal, ett av Marbellas och Benahavis mest exklusiva gated communities. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna fastighet eller varmt välkomna att boka en privat visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Samfällighet
216 Euro/mån
Renhållning
18 Euro/mån
Övrigt
116 Euro/mån
Driftskostnader totalt
350 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister