Nybyggd villa i modern stil- La Quinta

Denna helt nya, moderna villa i högt läge erbjuder en öppen planlösning och är belägen i exklusiva "The Hills" i La Quinta. Villan har en elegant och modern design som utstrålar en känsla av rymd och ljus, vilket gör det till ett perfekt hem för både underhållning och avkoppling. Villan består av 5 sovrum, alla med tillhörande badrum med exklusiva materialval. Detta ger varje sovrum en lyxig och personlig prägel. Sovrummen är rymliga och erbjuder gott om förvaringsutrymme, vilket gör dem perfekta för familjer eller gäster. Köket är utrustat med exklusiva Gaggenau-apparater och vitvaror från Miele, vilket garanterar högsta kvalitet och prestanda för matlagning och underhållning. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum skapar en harmonisk atmosfär som är idealisk för socialt umgänge. Stor terrass med underbar havsutsikt om 247 kvm som lämpar sig väl för sociala tillställningar utomhus. Ett representativt boende för den kräsne. Välkommen på visning!

Adress Villa Southland Område Marbella- Benahavis
Boarea 787 kvm Rum 6 rok
Pris 8 950 000 Euro / bud Tomtarea 830 kvm

Denna helt nya, moderna villa i högt läge erbjuder en öppen planlösning och är belägen i exklusiva "The Hills" i La Quinta. Villan har en elegant och modern design som utstrålar en känsla av rymd och ljus, vilket gör det till ett perfekt hem för både underhållning och avkoppling.

Villan består av 5 sovrum, alla med tillhörande badrum med exklusiva materialval. Detta ger varje sovrum en lyxig och personlig prägel. Sovrummen är rymliga och erbjuder gott om förvaringsutrymme, vilket gör dem perfekta för familjer eller gäster.

Köket är utrustat med exklusiva Gaggenau-apparater och vitvaror från Miele, vilket garanterar högsta kvalitet och prestanda för matlagning och underhållning. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum skapar en harmonisk atmosfär som är idealisk för socialt umgänge.Stor terrass med underbart havsutsikt om 247 kvm som lämpar sig väl för sociala tillställningar utomhus. Ett representativt boende för den kräsne.Välkommen på visning!

Dela objekt

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Till toppen
Alla bilder