Första parkett med vacker utsikt och härlig kvällssol

Välkommen till denna kustremsa i ett härligt västerläge där det skapats ett relativt nytt bostadsområde. Utmed stranden finns flera bryggor med y-bommar för de boende och på badrocksavtånd finns både bad från klippor, bryggor och sandstrand. Med egna båten finns flera utflyktsmål att besöka både in mot Stockholm city förbi Vaxholm eller längre ut i skärgården. Vår villa har ett av de bästa lägen då det sticker ut med fri gavelhörna mot Torsbyfjärden. Även om man är nära sina grannar så är upplevelsen mycket privat här och från den sköna terrassen med spabad tassar man rakt ner till stranden där promenadstigar och vacker miljö tar vid. Entréplan bjuder på ljus och rymd genom stora fönsterdörrar till altanen för trevliga måltider från lunch till sena kvällen. Övre planet har gott om plats med fyra sovrum, en walk in closet samt ett exklusivt nytt badrum. På suterrängplan finns ytterligare ett sovrum, ett badrum samt ett relaxrum intill den härliga terrassen med swimspa och loungehörna.

Adress Bankir Zethraeus väg 43 Område Ljung/Värmdö
Boarea | Biarea 198 kvm | 10 kvm Rum 7 rok
Pris 10 200 000 kr / bud Tomtarea 284 kvm

visning

Välkommen att boka tid med mäklaren!
Högsta bud 9 000 000 kr
Intresseanmälan

Till fastigheten hör en stor carport med plats för fyra bilar. Här finns även en liten trädgårdstäppa i syd- och österläge samt ett förråd. Här finns också en groventré som leder in i tvättstugan med gott om förvaring. 

Entréplan har ett nytt kök med ny planering från 2017. En generös köksö skapades med en bred induktionshäll, en vinkyl, förvaring samt plats för litet barhäng. Här finns idag en stor kyl/frys med ismaskin från Samsung, diskmaskinen är Bosch och övriga maskiner, ugn och mikro är Ikea. I det stora vardagsrummet ändrades fönstersättningen till ett stort glasparti med skjutdörrar. Golven är vitlaserad ekparkett och i entrén ligger ett golv av marmor med vattenburen golvvärme. Badrummet på detta plan är från 2017, helkaklat med vattenburen golvvärme. I tvättstugan står en Nibe frånluftsvärmepump, det finns ett torkskåp samt en tvättmaskin från 2021. 

Sonos ljudsystem är installerat i vardagsrummet, matplatsen, i köket, i badrummet på entréplan samt i badrummet på övre planet. Systemet är även kopplat till TV:n.

På övre planet ligger även här ett golv av vitlaserad ekparkett. Genom de stora fönstren strålar en mycket vacker utsikt in och genomgående i hela huset finns det vackra fönsterhyllor av marmor. Badrummet på detta plan är påkostat med vackra materialval. Här finns el-golvvärme. Suterrängplan har ytterligare att vackert sovrum med stora fönster mot vattnet. Här finns ytterligare ett litet rum samt ett badrum med dusch, handfat och WC. Spabadet är ett Swimspa från Balboa, installerat 2020 och runt om hela huset ligger ny trall från 2021.   

Ekonomi

Det finns pantbrev uttagna till summan: 4 550 000:-

Elförbrukningen är ca 26 000 Kwh/år inkl. uppvärmd pool.

Kommunikation/Service

Från Värmdö går busstrafiken tätt in till Slussen Stockholm och det är även mycket rikligt med pendelparkeringar. Det planeras en pendelbåt på gångavstånd, vilken kommer gå in till Strömkajen via Norra Lagnö m fl stationer på vägen. 

För skolor, dagis och service ligger detta område mycket centralt. Det är gångavstånd till både flera skolor, dagis och busshållsplats. 

Seglarskola finns i närområdet och för aktiviteter både för vuxna och barn saknas inget idag. Badhus, ishockeyhall, fotbollsplaner, golf, tennis, paddel och mycket mer.

Välkommen till Värmdö och ett härligt boende!

Dokument

Dela objekt

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2006
Byggnadstyp
Tvåplanshus + suterrängplan
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning
Fönster
3-glasfönster
Fasad
Trä
Tak
Valsad plåt Alu Zink
Bjälklag
Trä
Stomme
Lättbetong/trä
Plåtarbete
Alu Zink
Grund
Gjuten platta/gjuten grundmur
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Mekanisk till-/frånluft
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
3 802 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 134 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 936 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 917 kr/mån
Vatten/Avlopp
610 kr/mån
Samfällighet
79 kr/mån
Renhållning
200 kr/mån
Driftskostnader totalt
3 806 kr/mån
Till toppen
Alla bilder