Mer info

Arkitektritat parhus signerat Thomas Sandell, Lidingö

Vinkelvägen 36 – Kottla

Boarea | Biarea 158 kvm | 24 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 539 kvm

Gedigen arkitektritad villa signerad Thomas Sandell från 2010. Planlösningen är exceptionellt bra, 158 kvm fördelade på 6 rum och kök. Stora sällskapsytor på entréplan i anslutning till den barnvänliga tomten i söderläge och en avskild, rymlig sovrumsavdelning på det övre planet. Idag är det fem sovrum på det övre planet samtliga med hotellkänsla och vacker estetik. Särskilt trevligt är master bedroom med egen walk-in-closet och ingång till badrummet en suite. Två mindre sovrum som skulle kunna göras om till ett gemensamt allrum. Den höga takhöjden på bitvis över 3,5 m och vackra arkitektoniska detaljerna förhöjer känslan av kvalité interiört såväl som exteriört. Den lekvänliga och plana tomten i söderläge skapar en naturlig avskildhet och en plats där man gärna fångar solens strålar. Läget invid Kottlasjön kan inte bli bättre med närhet till utmärkta kommunikationer, service och välrenommerade förskolor och skolor på gångavstånd. Elförbrukningen var 15 839 kWh år 2021.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2010
Byggnadstyp
Parhus
Uppvärmning
Värmepump
Energiprestanda
88 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Trä
Tak
Papp
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Svart plåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Frånluft
Taxeringsvärde byggnad
3 136 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 987 000 kr
Taxeringsvärde totalt
8 123 000 kr

Driftkostnad

El
4 856 kr/mån
Vatten/Avlopp
586 kr/mån
Renhållning
278 kr/mån
Försäkring
702 kr/mån
Driftskostnader totalt
6 422 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister