Mer info

Nyrenoverad villa med utsikt över Mälaren

Drottning Kristinas väg 19 – Centrala Sigtuna

Boarea | Biarea 196 kvm | 56 kvm Rum 6 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 1 120 kvm

Välkommen till denna exklusiva villa på Harberget i Sigtuna. Bostaden är fullständigt nyrenoverad med exklusiva materialval, snygg design och optimerad för låga driftskostnader med en total yta om 255 kvm. Villan består utav ett ljust vardagsrum med panoramautsikt över Mälaren, ett stilrent kök med all tänkbar maskinell utrustning, arbetsytor och förvaring. Det finns tre till fyra väl tilltagna sovrum - ett med tillhörande walk in closet. Två stora badrum, bastu, gäst-wc, inglasad veranda med utsikt över Mälaren. Ett stilrent hemmakontor samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning till hallen finns ett garage med plats för två bilar, här finns även bygglov att bygga om till uthyrningslägenhet. Huset är utrustat med det senaste uppvärmningssystemet vilket bidrar till effektiv energiförbrukning. Man har även låtit dra om all el och vvs samt installerat ingjuten vattenburen golvvärme på övre plan och vattenburna radiatorer på entréplan. På baksidan och på taket av huset finns möjlighet att bygga en stor terass med utsikt över Mälaren samt en pool. Varmt välkommen på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1972
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
3 197 000
Taxeringsvärde tomt
2 812 000
Taxeringsvärde totalt
6 009 000

Dokument

Dokument

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister