Vid kajkanten i söder med sjöutsikt från samtliga rum

Vid kajkanten i söder med sjöutsikt från samtliga rum

Invid kajkanten i Tollare Strand, med utsikt över Lännerstasundet, ligger denna stilrena 4:a med balkong i söder. Optimerad planlösning med tre sovrum och två badrum samt rymliga sällskapsytor med panoramautsikt mot vattnet. Drygt 3 m i takhöjd. Vardagsrummet rymmer stor soffgrupp och kontorsdel. Fullutrustat kök med matplats för 8 personer. Genomgående ljus ekparkett. Garage finns i huset. Ett unikt boende mellan storstad och skärgård. Längs kajens promenadstråk finns restaurang och café samt en marina med båtplats att hyra, för närvarande kö. Tollare ligger i en vacker södersluttning ner mot Lännerstasundet omgivet av fina naturområden. Området har en blandad bebyggelse av villor, radhus och flerfamiljshus med tillgång till restauranger, mataffärer och gym.

Adress Tollare Strand 3 Område Tollare
Boarea 102 kvm Rum | Våning 4 rok | 1
Pris 6 500 000 kr / bud Avgift 5 135 kr / mån

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning
Intresseanmälan

Beskrivning

KÖK
Fullutrustat med gott om arbetsytor och förvaring. Stilrent inrett med mörkgrå bänkskivor, vita släta luckor och lådfronter med beslag i rostfritt stål.

BADRUM
Två helkaklade badrum med eldriven golvvärme. Det ena med tvättmaskin och torktumlare samt badkar och wc det andra med dusch och wc.

ÖVRIGT
I föreningen finns det gemensam bastu och gym samt gästlägenhet (300.-/dygn). Bastun ligger vid kajen och har en liten badbrygga att tillgå för ett dopp i havet. Två kajaker skall inhandlas till medlemmarnas förfogande. Garage finns i huset med 88 platser, 1 206:-/mån.

OMRÅDET
Tollare ligger i en vacker södersluttning ner mot Lännerstasundet omgivet av fina naturområden. Området har en blandad bebyggelse av villor, radhus och flerfamiljshus med tillgång till restauranger, mataffärer och gym. Inom kort kommer strandpromenaden byggas ihop med den i Lännersta som går hela vägen till Boobadet via Baggensstäket. Buss går från Tollare torg in till Slussen. Smidigast är att ta hissen från Tollare Strand upp till övre delen av Tollare och därefter endast ett par minuters promenad till busshållplatsen.

 

Föreningsinformation

Brf Tollare Strand består av 115 lägenheter och stod färdigt 2020.

Till medlemmarnas förfogande finns föreningens gym, relaxavdelningen där det finns bastu samt takterrasser. Den som har långväga gäster har möjlighet att använda ett gemensamt övernattningsrum som även kan nyttjas som festlokal eller styrelserum, (300.-/dygn). Vinter och höst är det perfekt att efter en promenad i naturen kunna skölja av leriga stövlar och skor eller för den delen djurtassar i groventrén. För lite mer omfattande tvättbehov finns två gemensamma grovtvättstugor.

Parkering och bilpool
Garage med 88 platser, eller på någon av föreningens fyra markparkeringar. Det finns även möjlighet att dela bil med andra via föreningens tre bilpoolsplatser.

för mer information om föreningen gå in på https://www.hsb.se/stockholm/brf/tollarestrand/ 

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
1.09447 %
Lägenhetsnummer
090-2809-1-35
Ingår i avgiften
Värme och kallvatten
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
Ny BRF 2021-05-27 08:39
Byggnadsår
2018
Energiprestanda
79 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
322 kr/mån
Vatten/Avlopp
175 kr/mån
Driftskostnader totalt
496 kr/mån
Till toppen
Alla bilder