Mer info

Påkostad vindsvåning producerad av Patriam 2023

Torsvikssvängen 70 – Torsvik, Lidingö

Boarea | Biarea 136 kvm | 10 kvm Rum | Våning 5 rok | 5
Pris 15 795 000 kr / bud Avgift 7 188 kr / mån

Exklusiv väldisponerad vindsvåning producerad 2023 av välrenommerade Patriam. Belägen med vacker utsikt och skyddad balkong i söderläge. Varje beståndsdel är vald med omsorg; eleganta material som håller länge och åldras med värdighet. Stor vikt är lagd vid att de bärande temaelementen genomgående återkommer i de olika rummen. I färgnyanser, i stenen på hallgolvet, i parketten, i köket och i badrummen. Enastående takhöjd och generösa ytor ger en atmosfär utöver det vanliga. Master bedroom med badrum en-suite och rymlig walk-in-closet. Tre ytterligare sovrum med eget badrum. Sobert kök med köksö från Vedum. Ljust vardagsrum med stora fönsterytor. Genomgående vacker chevronparkett i ek. Påkostat belysningssystem som styrs via Plejd planerat av en ljusdesigner. Patriam Torsvik tar avstamp i områdets befintliga 40-talsarkitektur, inspirerade av dåtidens största modernister såsom Josef Franks utformning av Annes Hus på närliggande Millesgården. Fastigheten håller en mycket hög standard och har två hissar, barnvagnsförråd och garage. Rymligt förråd i trapphuset ingår. Varmt välkommen på öppen visning!

Bilder

Beskrivning

Förening

För mer information kika på bifogad ekonomisk plan, stadgar samt Patriam Torsvik hemsida:
https://patriam.se/vara-bostader/patriam-torsvik/

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.46903 %
Lägenhetsnummer
T2-1502
Ingår i avgiften
Värme, internet, tv baspaket
Våningsplan
5
Hiss
Ja
Förening
BRF Ontario
Energiprestanda
61 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
1 790 062 SEK

Driftkostnad

El
200 kr/mån
Försäkring
320 kr/mån
Driftkostnader totalt
520 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister