Mer info

Nyrenoverad lägenhet med generös takhöjd

Folkskolegatan 20 – Södermalm/Hornstull

Boarea 40 kvm Rum | Våning 2 rok | 0,5 tr av 5
Pris Såld Avgift 3 240 kr / mån

Ett stenkast från Hornstull och härliga promenadstråk vid Söder Mälarstrand och Bergsunds Strand finner vi denna optimalt planerade tvåa med härlig rymd och generös takhöjd. Social layout med stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum och matplats. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor och förvaring. Rofyllt sovrum med snygg platsbyggd garderob, vackra dubbeldörrar mellan sov -och vardagsrum med klassiska listverk i tak. Helkaklat badrum med dusch och spotlights med dimmerfunktion i taket. Välkomnande hall med förvaring, avhängning och säkerhetsdörr. Insynsskyddat läge 0,5 trp upp med två lugna och välskötta innergårdar. Centralt belägen med Hornstull runt hörnet och närheten till härliga restauranger samt promenadstråk längst med vattnet. Välkommen på visning!

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Fabriken 31 i Stockholm består av 51 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt, dessa är belägna i en vacker byggnad som uppfördes 1928. Föreningen förvärvade fastigheten Fabriken 31 år 1999. Fastigheten fick nytt tak, fasad renoverades och en av innergårdarna dränerades 2013. Fjärrvärmecentralen helrenoverades 2016 för att göra huset mer energi- och kostnadseffektivt. 2019 infördes elektronisk inpassering till samtliga gemensamhetsutrymmen samt entré med porttelefon.

I källaren finns tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och soprum. Mellan våningsplanen finns rymliga vädringsbalkonger. Dessutom finns två trivsamma innergårdar med utemöbler och grillmöjligheter. Eventuell tillgång till utegård via egen utgång/trappa betyder inte att besittningsrätt föreligger för denna markplats som alltså är gemensam för bostadsrättsföreningen

RENOVERINGAR

1998 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Ventilation renoverades.
1999 el-stigare.
2009 målades fönster.
2013 renoverades fasaden och taket lades om. En av innergårdarna dränerades.
2014 utfördes en godkänd OVK-besiktning av ventilationen samt godkänd radonmätning.
2016 installerades en ny undercentral.
2017 har fortsatt arbete med att optimera värmesystemet pågått. Systematiskt brandskyddsarbete påbörjades, i samband med detta utfördes brandtätning i källarutrymmen. Under sensommaren dränerades den norra innergården enligt föreningens underhållsplan.
2018 dränering av framsidan av huset är klar och stenläggning av marken på framsidan.
2019 renoverades tvättstugan samt stamspolning.
2020 installerades elektroniskt inpasseringssystem, takarbeten och OVK utfördes.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://fabriken31.wordpress.com/

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.09335 %
Lägenhetsnummer
31
Ingår i avgiften
Värme, Vatten & Bredband 50 mbit & kabel-tv med 16 kanaler (Comhem).
Våningsplan
0,5 tr av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Fabriken 31 i Stockholm
Byggnadsår
1928
Energiprestanda
146 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
99 kr/mån
Driftkostnader totalt
399 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister