Mer info

Townhousekänsla med egen ateljé

Wittstocksgatan 10 – Östermalm

Boarea | Biarea 71 kvm | 64 kvm Rum | Våning 4 rok | 1/2 trappa
Pris 12 500 000 kr / bud Avgift 6 589 kr / mån

Med attraktivt läge på vackra Wittstocksgatan nära Karlaplan ligger denna våning med egen ateljé/studio. Våningen är i två plan; övre plan om 71 kvm och källarplan om 64 kvm, en totalyta om 135 kvm. Källarplan räknas som biyta. Generöst vardagsrum med högt i tak och stora fönster med fri utsikt mot Breitenfeldsgatans allé och fontän. Trevligt kök med liten matplats. Ett bra sovrum mot den lugna gården och Tysta gatan samt helkaklat badrum med badkar från 2019. Gästtoalett med ingång från hallen. På nedre plan en imponerande konstnärsateljé som går att använda till mycket annat; studio, yogarum, eget gym eller kontor. Här finns också ett stort sovrum, toalett, stor tvättstuga med förvaringsutrymme och utgång till föreningens fina innergård.Välskött förening med god ekonomi. Lugnt och tyst läge i fastighet ritad av Bocander och Cronvall från 1924.

Bilder

Beskrivning

BRF

Brf Furiren 16 bildades 1975 och förvärvade byggnaden på Wittstocksgatan 10. Föreningen består av 14 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger denna vackra grönmärkta fastighet från 1924 med tillhörande tomtmark och är en äkta förening. Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en vacker välskött innergård med gemensam grill och utemöbler. Kabel-tv finns i fastigheten via Com Hem.
Juridisk person accepteras ej som köpare. Solid förening i välskött fastighet med väl dokumenterad renoveringshistorik. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm. Nyligen upprustade innergård med en uteplats. Föreningen byter stammar partiellt i samband med renovering. Stammarna i den aktuella lägenheten är bytta i samband med renovering 2019.


RENOVERINGAR

2022 Yttertrappa mot gården. Borstlister & spaltventiler. Takräcke.
2021 OVK. Byte av lås entré. Stamspolning kök. 
2020 Byte av elradiator tvättstuga.
2019 Ventilation, tätning av kökskanaler samt rensning av badrumskanaler, renovering av källare
2018 Energideklaration, målning av gårdsfasad, radonmätning, byggnation franska balkonger mot gården
2017 Renovering tvättstuga, konvertering av kökstrapphus till bostadsyta, partiella stambyte gäst-wc källare, nb samt 1 tr
2016 OVK, belysning gård
2015 Ny tappvattenstam gästtoalett
2014 Rökkanaler och Fiber 100/100
2013 Fasad mot gården renoverades
2011 Stam gäst-wc relinades
2009 Fasad mot gatan renoverades
2008 OVK
2007 Radonmätning

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
8.8764 %
Lägenhetsnummer
01-02
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (Basutbud), Bredband (Basutbud))
Våningsplan
1/2 trappa
Hiss
Ja
Förening
BRF Furiren nr 16
Byggnadsår
1924
Energiprestanda
149 kWh/Kvm och år

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister