Mer info

Exklusiv våning på eftertraktad adress

Storgatan 57 – Östermalm

Boarea 302 kvm Rum | Våning 7 rok | 2
Pris Såld Avgift 8 493 kr / mån

Synnerligen rofyllda och eftertraktade kvarter mellan Oscarskyrkan och Strandvägen utgör grunden för detta smakfulla och väldesignade hem. Vackra ursprungsdetaljer från 1914 harmoniserar med moderna och mycket påkostade inslag vilket skapar en tilltalande internationell atmosfär. Våningen disponerar hela våningsplanet och planlösningen är såväl representativ som familjeorienterad. Hög standard genomsyrar allt som har med hemmet att göra; våningens skick, föreningens goda ekonomi och fastighetens tekniska skick. Tre balkonger, stora moderna badrum, tre eldstäder, specialdesignat kök från italienska Binova och mycket annat. Perfekt läge intill Djurgården, KMK och mer därtill i det vackra grannskapet. Välkommen till ett mycket väldesignat hem, långt utöver det vanliga.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Våningen består av två bostadsrätter (två lägenhetsnummer).

Rymlig hall med stor öppen spis, balkong och gäst-wc. Tre stora rum i fil mot gatan med eldstäder, burspråk, spröjsade fönster och skjutdörrar. Centralt placerat kök med stor matplats, mycket påkostad inredning från Binova. Gamla serveringsgången är inredd med gott om förvaring och tvättstuga. Master bedroom med balkong och ingång till stort dressing room. Intill finns härligt badrum med dubbla duschar och fristående badkar. Barnavdelning med tre sovrum, badrum och egen ingång från trapphuset.

Stort källarförråd.

Kabel-TV och breband från ComHem.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
10.49810 & 4.25740 %
Lägenhetsnummer
0006 & 0007
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Förening
Brf Gardisten 6
Byggnadsår
1914

Driftkostnad

El
1 500 kr/mån
Försäkring
1 200 kr/mån
Gas
192 kr/mån
Driftskostnader totalt
2 892 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister