Mer info

Smakfullt inredd svit med uteplats

Karlaplan 2A – Östermalm

Boarea 45 kvm Rum | Våning 2 rok | 1
Pris 7 500 000 kr / bud Avgift 2 899 kr / mån

Med bästa läge vid Karlaplan i eftertraktade BRF Karlaplan 2 ligger denna exklusiva lägenhet med hotellsvitskänsla och egen uteplats om 12 m². Lägenheten som är optimalt planerad har en generös takhöjd om ca 2,80 i vardagsrum och ca 2,90-3 m i sovrummet och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare alla stora fönster. Exklusivt snickeri byggt kök med högkvalitativa köksmaskiner från Miele. Sovrum med högt läge i gårdshuset. Rymligt och påkostat badrum med carraramarmor där dusch och kombinations tvättmaskin finns. Säkerhetsdörr. Hela byggnaden är totalrenoverad under 2017/2018 och efter design av den välkända inredaren och stylisten Lotta Agaton. Totalrenoverad fastighet i mycket gott skick. Förening med god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

BRF Karlaplan 2

Bostadsrättsföreningen Karlaplan 2 är en äkta förening som bildades 2016 med inflyttning 2018. Byggnaden uppfördes 1922 och ritades av arkitekt Lars Johan Lehming för byggherren Telegrafverkets Pensionsanstalt. Gathuset kallas för Telegrafhuset och gårdshuset kallas för Ateljén.

Föreningen omfattar 17 lägenheter mellan 45kvm-374kvm i storlek och två uthyrda lokaler.

Föreningen accepterar inte juridisk person.

Kabel tv och internetuppkoppling via OWNIT.

Avgiften betalas månadsvis.

Hushållsel faktureras av föreningen tillsammans med månadsavgiften.

Tvättstuga finns ej.

Cykelrum i källaren.

Det finns även ett gym.

Soprum finns i portiken.

Fin gård med utemöbler samt grillmöjligheter.

Inga renoveringar planerade f.n.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.194 %
Lägenhetsnummer
A1101
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (bas), Bredband (bas)
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
Brf Karlaplan 2
Energiprestanda
101 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
167 kr/mån
Driftskostnader totalt
167 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister