Arkitektritad och nyrenoverad hörnvåning med lugnt Karlaplansläge och uthyrningsdel

Välkommen till detta kvalitetsboende i populära Gumshornet ett stenkast från Karlaplan och kort promenadavstånd till Djurgården. Utsikt över Gumshornets vackra torg med tyst läge mellan Styrmansgatan och Narvavägen. Arkitektritad våning med hantverksmässigt högkvalitativa lösningar. Upptäck denna högklassigt renoverade lägenhet - en pärla i utmärkt skick. Kök, matsal och vardagsrum med öppen planlösning. Stilsäkert platsbyggt kök med gott om förvaring och bänkskivor i carraramarmor. För närvarande uppdelad på två lägenheter. I sammanslaget skick ett flexibelt boende med två sovrum mot gård och två badrum. Genomgående fiskbensparkett och integrerad takbelysning. Harmoni och tidlösa detaljer förenas i denna interiör med villakänsla. Välskött förening och fastighet från 1930.

Adress Gumshornsgatan 6 * Område Östermalm
Boarea 101 kvm Rum | Våning 3 rok | 1/2
Pris 11 950 000 kr / bud Avgift 5 551 kr / mån

Interiör

Den stora hallen välkomnar besökare med rymd och funktionell avhängning. Här finns gott om utrymme att organisera och hålla ordning på alla kläder och accessoarer.

Köket är platsbyggt och har genomtänkta detaljer. Den blå färgen ger en hemtrevlig känsla samtidigt som den ger en touch av elegans. Det finns en praktisk gasspis som gör matlagningen till en fröjd för kocken. Kyl, frys och inbyggd diskmaskin. Arbetsbänk i Carraramarmor. Skafferi och städskåp. Jonas Bolins Star 6 som takbelysning.

I anslutning till köket ligger matsalen och vardagsrummet i en harmonisk öppen planlösning. Här finns gott om plats för både middagar och avkoppling. Den öppna planlösningen skapar en sammanhängande och social atmosfär där familj och vänner kan umgås och njuta av varandras sällskap. Enhetlig integrerad takbelysning.

Sovrummet är en lugn oas med fönster som vetter mot en fridfull gård. Denna plats erbjuder en avkopplande miljö för en god natts sömn och en fridfull vistelse. Det är inrett med omsorg och erbjuder en harmonisk atmosfär för avkoppling och återhämtning.

Badrummet, med allt material från Fired Earth, ligger i anslutning till hallen, är helkaklat i beige marmor och klinker med marockanskt mönster från Fired Earth på golv (eluppvämt). I badrummet återfinns inbyggd dusch, tvättmaskin, vask (Gerberit) med stor spegel ovan och inbyggd belysning från Flos, vägghängd toalett från Duravit samt handdukstork (el). Gott om förvaringsutrymme. Badrummet är genomtänkt och erbjuder allt som behövs för daglig hygien och bekvämlighet.

Fiskbensparketten binder samman hela interiören och ger en tidlös elegans till rummen. 

Ett andra sovrum, även detta med fiskbensparkett (idag i separat lägenhet går enkelt att integrera) är smakfullt inrett och fyllt med naturligt solljus som strömmar in genom det stora fönstret som vetter mot gården.

Ett litet kök som kan göras om till toalett eller walk-in closet. Idag utrustat med gasspis och ugn, kyl och frys. Schackrutigt golv i svart/vitt och målade väggar i rosarött. 

Badrum med kaklade vita väggar och plastmatta på golv inkluderar toalett, badkar samt vask med förvaring under och ovan bakom spegel. Här kan du njuta av en avslappnande bad efter en lång dag.

 

Föreningen

Föreningen består av åtta trapphus kring en gård på Gumshornsgatan i Stockholm.
Byggnaderna är uppförda kring 1930 och ritade av arkitekt B Borgström.
Föreningen bildad 1985 och fastigheten förvärvad 1985 och består av 198 bostadsrätter samt 8 utyrsbara lokaler, 3 tvättstugor samt cykelförråd och barnvagnsrum. Föreningens garage rymmer 120 platser. KabelTV och Internet via Comhem.
Föreningen är äkta och äger marken. Juridisk person godkänns ej.
Föreningens hemsida: www.gumshornet.se

Genomförda renoveringar:
1980 Omputsning fasad

1980-94 Byte VA- och elstammar, 3~
1992 Stambyte
2000 Takmålning
2007 Hissrenovering G 5
2009 Trapphusrenovering
2009 Byte lägenhetsdörrar
2009 Ommätning samtliga lgh
2009 Byte porttelefon
2005 Tvättstugerenovering
2006 Fönsterrenovering
2010 Tätning rökkanaler
2010 Hissrenovering(ej G 5)
2013 Bergvärme
2014 Trapphusmålning Narvav. 25
2015 Byte gårdsbjälklag
2015 Anläggning av cykelparkering
2016 Stamspolning
2018 Fönsterrenovering
2019 OVK-besiktning
2019 Takmålning
2019 Renovering förråd
2020 Ny tvättmaskinpark
2020-2022 Genomförande av OVK-åtgärder

Kommande renoveringar
OVK åtgärder samt garage

Dela objekt

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.829 %
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Våningsplan
1/2
Hiss
Ja
Förening
Brf Gumshornet
Byggnadsår
1942
Energiprestanda
69 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
277 809 SEK
Till toppen
Alla bilder